Hava Durumu

Türkiye Kupasında kura çekildi

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda mücadele edecek 3 Bursa ekibinden 2'si dişine göre rakiplerle eşleşirken Karacabey'in rakibi TFF 1. Lİg lideri Ümraniyespor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye Kupasında kura çekildi

Ali ŞAHİN

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Tur için kura çekimi TFF'nin Riva'daki tesislerinde yapıldı. Aralarında Süper Lig takımlarının da yer aldığı 92 ekibin adını 4. Tur'a yazdırma mücadelesi vereceği aşamada 3 Bursa temsilcisi yer aldı. Bursaspor ve İnegölspor'un seribaşı olduğu kura çekiminde Karacabey Belediyespor ise seribaşı olmayan takımlar arasında yer aldı.

KURA ÇEKİLDİ

Yapılan kura çekimi sonucunda TFF 1. Lig'e iyi bir başlangıç yapan Bursaspor, 3. Lig ekibi Muğlaspor ile deplasmanda karşılaşacak. TFF 2. Lig'de yarışan Bursa temsilcisi İnegölspor ise TFF 3. Lig ekibi olan Erzinspor deplasmanında zafer arayacak. TFF 3. Lig'deki Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor ise sahasında TFF 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Ümraniyespor önünde tur atlamaya çalışacak.   

MAÇLAR GELECEK HAFTA

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur maçları 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmaların normal süresi beraberlikle biterse karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatma bölümünde de denge bozulmazsa penaltı atışları 4. tura yükselen takımı belli edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.