Hava Durumu

'Türkiye milliyetçisiyim' diyen Davutoğlu'na MHP'den sert yanıt: 'Stratejik çöplüğün mimarı...'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bir televizyon programında kullandığı, "Türkiye milliyetçisiyim" şeklindeki sözlerine MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'dan çok sert tepki geldi. Büyükataman, Davutoğlu'nu, "Türklük ne zamandan beri stratejik çöplüğün mimarı Davutoğlu'nun ana meselesi olmuştur?" sözleriyle hedef aldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2021 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2021 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Türkiye milliyetçisiyim' diyen Davutoğlu'na MHP'den sert yanıt: 'Stratejik çöplüğün mimarı...'

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı programda kullandığı "Türkiye milliyetçisiyim" şeklindeki sözlerine çok sert tepki gösterdi.

Davutoğlu'na, "stratejik çöplüğün mimarı" şeklinde seslenen Büyükataman, şu ifadeleri kullandı:

"Geçmiş"in acı hatıraları nedeniyle yaşadığı psikolojik travmayı, "Gelecek" ismi verdirilen particiği ile atlatmaya çalışan Ahmet Davutoğlu; büyük Türk milletinin ayrışması ve aziz Türk devletinin temellerinin sarsılması için elinden geleni ardına koymamaktadır.

Başbakanlıktan ve Ak Parti Genel Başkanlığı'ndan alındığını yıllar sonra idrak edebilen Davutoğlu, geçirdiği nevrozlar sebebi ile vatan, millet, devlet kavramlarının içini boşaltmaya, bu kutsallarımıza yeni yeni manalar yüklemeye kalkmaktadır.

Katıldığı TV programında 'Türkiye milliyetçisi' olduğunu söyleyen Davutoğlu'nun izaha muhtaç bu ifadesinin altında yatanın büyük Türk milletini ayrıştırmak olduğu aklı başında herkesin malumudur.

Türk milliyetçiliğini olduğunun aksine insanların kökeni, yöresi, anasının dili ve mezhebi üzerinden ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı göstermeye kalkan bu şahısın aziz Türk milleti ile gönül bağı kopalı uzunca zaman olmuştur.

Türklük ne zamandan beri stratejik çöplüğün mimarı Davutoğlu'nun ana meselesi olmuştur, Davutoğlu ne zamandan beri Türklüğe sempati beslemektedir?

Davutoğlu'nun beynine ve gönlüne Türklüğü bir operasyonla dahi sokma ihtimali yoktur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.