Hava Durumu

Türkiye'nin en ünlü 10 oyuncusunun ilk rolleri!

Türkiye'de 'oyuncu' denince akla önce onlar geliyor. Ama her şeyin bir ilki vardır. Onlar oyunculuğa ilk hangi rollerle başladı? Şimdilerde belki en önemli yönetmenlerin bile rol teklifi götürmeye çekindiği ünlü oyuncuların pek çoğu mesleğe figüranlıkla başladı. Belki bir cümle konuştular, belki kamerada sadece 3 saniye gözüktüler. Ama dedik ya, her şeyin bir başlangıcı vardır.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'nin en ünlü 10 oyuncusunun ilk rolleri!

1. Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli'nin 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' isimli diziyle yaptığı çıkış hiç değişmedi. Dizinin ardından rol aldığı projelerle de adını duyurmayı başardı. Şimdilerde binlerce hayranı olan İynemli'yi ilk kez, 2009 yılında Arka Sokaklar dizisinde ekranlarda gördü izleyici. İynemli o yıllarda henüz 19 yaşındaydı.

2. Ezgi Mola

Ünlü komedi oyuncusu Ezgi Mola ise aslında genç yıldızlardan. Şimdilerde pek çok film ve diziye imza atan güzel oyuncu 17 yaşında ekranlara çıkmaya başladı. 2000 yılındaki Karate Can isimli diziyle televizyon deneyimi kazanan Mola şimdi kendi filmlerini çekiyor.

Sinem Kobal

Şimdilerde ekranlardan uzak olsa da Sinem Kobal dizilerin aranan yüzlerinden biriydi. Kenan İmirzalıoğlu'yla evliliği çok konuşulan Kobal ilk olarak Gülben Ergen'in de rol aldığı yapımda ekranların karşısına geçti. 2000 yılında yayınlanan Dadı isimli dizide ekranlarda görünmeye başlayan Kobal o yıllarda henüz 13 yaşındaydı.

4. Çağatay Ulusoy

Adını Feriha Koydum isimli diziyle çıkış yakalayan Çağatay Ulusoy modellik yaptıktan sonra oyunculuğa adım atmıştı. Ulusoy 2009 yılında Arka Sokaklar'da figüran olarak rol aldı. Ulusoy o yıllarda henüz 19 yaşındaydı.

Nurgül Yeşilçay

Çıkışını İkinci Bahar isimli dizide yapan ünlü oyuncu ekranların vazgeçilmez yüzlerinden biri olmayı başardı. Hayranları Yeşilçay'ı 1998 yılında çekilen Her Şey Güzel Olacak isimli filmde ilk kez gördü. Yeşilçay o yıllarda 22 yaşındaydı.

6. Tuba Büyüküstün

Güzel oyuncu şimdilerde bir projede rol almasa da ekranların vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Büyüküstün'ü ilk olarak 2003 yılında Kenan Doğulu'nun Tanımamışsın isimli şarkısının klibinde izledik. Ünlü oyuncu o yıllarda 21 yaşındaydı.

7. Engin Altan Düzyatan

Ünlü oyuncu şimdilerde çok izlenen bir dizinin başrolü ancak onun ekranlardaki ilk yıllarını hatırlayanlar pek az. Engin Altan Düzyatan ilk olarak 2001 yılında Ruhsar dizisiyle izleyicinin karşısına geçti. Düzyatan o yıllarda 22 yaşındaydı.

8. Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi adlı dizide Törpü Yeliz karakterini canlandırıyordu.

9. Onur Saylak

Üniversite yılları boyunca amatör olarak tiyatro sahnelerinde olan ünlü oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Saylak ilk olarak 2004 yılında Yabancı Damat isimli dizide ekranlarda oyunculuk yapmaya başladı. Ünlü oyuncu o yıllarda 27 yaşındaydı.

Rıza Kocaoğlu

Şimdilerde ekranların vazgeçilmez yüzlerinden biri Rıza Kocaoğlu. Ekranlarda onu görmeye başlayalı ise 19 yıl oldu. 2001 yılında Bana Şans Dile isimli filmde izleyicinin karşısına çıktı. Kocaoğlu o yıllarda 22 yaşındaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.