Hava Durumu

Türkiye'nin konuştuğu olayın perde arkası! İfade ortaya çıktı...

Oyuncu Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğünü iddia ederek suç duyurusunda bulunan Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. İddiaların hedefindeki Kural da yarın savcıya ifade verecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'nin konuştuğu olayın perde arkası! İfade ortaya çıktı...

Sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan Sıla ve 3 ay koruma kararı aldıran Sıla Gençoğlu'nun ifadesi ortayı çıktı. 

Kanal D haberden Emrullah Erdinç ve İbrahim Konar'ın haberine göre şarkıcı Sıla, Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifade de Ahmet Kural'dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek üzere darp edildiğini söyledi. Kül tablası ile dayak yediği iddialarını ise yalanladı.

Sıla'nın ifadesinde dikkat çeken detaylar: 

Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle ben darp etti. 
 

Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi, bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada git buradan seni öldürürüm şeklinde tehditlerde bulunuyordu.
 

Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Yine bir ara seni, öldüreceğim dedi. Ben bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım.
 

Sıla darp edildiğini belirttiği geceden 2 gün sonra kendi ifadesine göre kendine gelip cesaretini topladıktan sonra hastaneye gidebilmişti.

Star TV'nin ulaştığı darp raporuna göre; muayene, kayıtlara adli vaka olarak geçti. Olayın özetine ise, 2 gün önce tüm vücuduna tekme darbeleri aldığı, yerde sürüklendiği, darp sonrası idrarından kan ve pıhtı geldiği yazıldı. Kafatasında ödem olan şarkıcının yüzünde meydana gelen ezilme, ciltte, kol ve bacaklarda ezikler şarkıcının yerde sürüklendiğine işaret ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.