Hava Durumu

Türkiye Şebnem'e ağlıyor! Anneden yürek yakan sözler

Denizli'de gıda mühendisi olan 23 yaşındaki kız arkadaşı Şebnem Şirin'i boğazını keserek öldüren Furkan Zıbıncı adliyeye sevk edildi. Gasp ve cinsel istismardan 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıkan Furkan Zıbıncı, yaşananları hatırlamadığını iddia etti. Adliyeye sevk edilen Zınbıncı tutuklandı. Büyük acı yaşayan Pervin Tokat, kızının cenazesine sarılarak, "Bebeğimdi o benim, meleğimdi. Canım yavrum" diyerek feryat etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2021 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2021 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye Şebnem'e ağlıyor! Anneden yürek yakan sözler

Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta dün meydana gelen olayda 23 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı'nın yaşadığı dairede ölü bulundu. Olayın ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Cenazesi morga kaldırılan Şebnem Şirin'in yapılan otopsisinde boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Furkan Zıbıncı, bu sabah güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen F.Z, basın mensuplarının "Neden öldürdünüz? Pişman mısınız?" sorularına yanıt vermedi.

"Gasp ve cinsel istismar' olmak üzere 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıkan Zıbıncı tutuklandı.

"OLAYI HATIRLAMIYORUM"

İfadesinde Şebnem Şirin ile birlikte yemek yedikten sonra aparta gittiklerini söyleyen Furkan Zıbıncı'nın eve gittikten sonra her şeyin normal olduğunu ama ne olduysa sabah olduğunu ancak olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

AYRILMAK İSTEYİNCE TARTIŞMA ÇIKMIŞ

Şirin'in, ayrılmak istediği için çıkan tartışma sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Saat 06.00 sıralarında yaşanan olay sonrası Zıbıncı'nın çağırdığı ağabeyinin apart daireye gelip, polise ihbarda bulunduğu öğrenildi. Dairede polisin yaptığı incelemede iki ayrı kanlı meyve bıçağının bulunduğu belirtildi.

"BEBEĞİMDİ O BENİM, MELEĞİMDİ"

Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan Şebnem Şirin'in cenazesi, annesinin İncilipınar Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Burada dua edilip helallik alındı. Büyük acı yaşayan Pervin Tokat, kızının cenazesine sarılarak, "Bebeğimdi o benim, meleğimdi. Canım yavrum" diyerek feryat etti.

ANNE BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Öte yandan Şebnem Şirin için sosyal medyada oluşturulan etikette binlerce paylaşım yapıldı.

ÖMER ÇELİK: DAHA YOĞUN MÜCADELE ETMELİYİZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. Şebnem Şirin'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can, canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor. Kadına dönük şiddetle mücadele her alanda daha güçlü sürmelidir. Daha yoğun mücadele etmeliyiz. Bu tek boyutlu değil, toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadelesidir. Kadına dönük şiddeti özendiren ve teşvik eden her sözü mahkum etmeliyiz. Canileri besleyen kültürel ve zihinsel her yaklaşımla mücadele topyekun olmalıdır. Bu mücadele bir politik ve toplumsal tartışma alanı değil, şiddete karşı dayanışma olmalıdır. Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz. Kaybettiğimiz tüm canlara ve Şebnem Şirin'e rahmet diliyoruz."ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.