Hava Durumu

Türkiye'yi ayağa kaldıran cani serbest!

Erzincan'da orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er T.H., hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'yi ayağa kaldıran cani serbest!

Erzincan'da orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er hakkında karar çıktı. Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülerin ardından harekete geçen savcılık, er olduğu belirtilen Taner H. hakkında gözaltı kararı çıkardı. Kararın ardından er Taner H, inzibatlar tarafından Erzincan Adliyesi'ne getirildi.

NİŞANLIMDAN AYRILDIM

Taner H.'nin, savcılıktaki ifadesinde İstanbul'da yaşadığını, hayvanları sevdiğini, kendisinin de hayvan beslediğini, 4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi. Taner H, ifadesinin ardından uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için kan tahlili yapılması amacıyla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kontrolün ardından Taner H., tekrar adliyeye sevk edildi.

HAKİMLİK SALIVERDİ

Taner.H, ardından Türk Ceza Kanunu'nun 151/2 maddesinde düzenlenen ve 4 aydan 3 yıla kadar hapis ya da adli para cezasını öngören "mala zarar verme" suçundan "Haklı bir nedeni olmaksızın, sahipli hayvanı öldürdüğü ya da işe yaramayacak hale getirdiği" gerekçesiyle sulh ceza hakimliğine gönderildi. Hakimlikçe yeniden ifadesi alınan T.H, adli kontrol şartıyla salıverildi.

221 PROMİL ALKOL

Görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası polis tarafından gözaltına alınan Taner H.'nin 221 promil alkollü olduğu belirlenmişti.  Ayrıca T.H'nin, "uyuşturucu kullanmak"tan çok sayıda kaydının bulunduğu belirtilmişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.