Hava Durumu

Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Makam odasında 'gün' düzenlediler...

Kırıkkale Yahşihan İlçesi'nin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz'ın eşinin, 10 arkadaşını alıp kocasının odasında gün düzenlediği belirtildi. Olay sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Makam odasında 'gün' düzenlediler...

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Kaymakamlığı'nda kadınların öğle arası parti yaptığı ortaya çıktı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz'ın eşi Necibe Türkyılmaz, makam odasında 11 arkadaşıyla bir araya geldi. Pastalı, kurabiyeli, 'kısır partisi' sosyal medyada paylaşıldı. Necibe Türkyılmaz "Güzel sürprizlerinden dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" mesajını yazdı. Etkinliğe katılan Emine Dalan "Biz teşekkür ederiz, tekrar buluşalım" demeyi ihmal etmedi. 'Kısır partisi' sırasında müdür Türkyılmaz'ın koltuğuna bir çocuğun oturduğu da görülüyor.

(Osman Türkyılmaz)

BAZI VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bazı vatandaşlar makamda kadınlar matinesi düzenlenmesine tepki gösterdi. Sosyal medyada şu eleştiriler yapıldı: "Osman Türkyılmaz, kaymakamlıktaki makam odası babanızın çiftliğimi ki eşiniz Necibe Hanım ahbaplarını toplayıp kadın günü kısır partisi yapıyor. Buradan yetkilileri uyarıyorum ya gereğini yaparsınız ya da bu konuyu en üst merci nerdeyse oraya kadar taşırım bilesiniz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.