Hava Durumu

Tuzağa düşmeyin! Sahte Milli Piyango bileti uyarısı...

Milli Piyango'nun bu sene 70 Milyon TL olarak belirlediği yılbaşı özel çekilişi için biletler satılmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gösterilen biletler tükenmek üzere. TESK Başkanı, geçmiş yıllarda yaşanan sahte bilet tuzağına vurgu yapılan açıklamada, özellikle piyango biletlerinin damgalı ve kaşeli olmasına dikkat edilmesi istendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuzağa düşmeyin! Sahte Milli Piyango bileti uyarısı...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den, sahte piyango bileti uyarısı geldi.

Palandöken yazılı açıklamasında, Milli Piyango'nun büyük ikramiyesini 70 milyon lira olarak tespit ettiği yılbaşı özel çekilişi biletlerine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Yılbaşı piyango biletlerine talep artınca korsan piyango satıcılarının da ortaya çıktığına dikkati çeken Palandöken, vatandaşları sahte biletler konusunda uyardı.

Palandöken, yılbaşı bileti alırken dikkatli davranmak gerektiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Geçmiş yıllarda yaşanan sahte bilet tuzağına kanmamak için özellikle biletlerin damgalı ve kaşeli olmasına dikkat edilmeli. Bayinin yakasında Milli Piyango İdaresi Bayilik Ruhsatını kontrol etmeli. Oda kaydı olmayan, ruhsatsız, korsan diye tabir edilen ve sadece yılbaşı bilet satışlarında ortaya çıkan satıcılara itibar edilmemeli."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.