Hava Durumu

Uçakta panik! Çareyi koli bandıyla bağlamakta buldular

ABD'de bir uçakta dehşet anları yaşandı. Bir TikTok kullanıcısı uçak görevlilerinin 'çılgınca koridorlarda koşmaya başladığı' ve bir yolcunun koltuğuna koli bandıyla bantlanarak zapt edilebildiği korkunç olayı saniye saniye anlattı...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2021 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2021 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uçakta panik! Çareyi koli bandıyla bağlamakta buldular

6 Temmuz'da ABD'nin Dallas şehrinden Charlotte şehrine yaptığı uçuş sırasında havadayken kriz geçirdiği iddia edilen kadının TikTok görüntüleri ortaya çıktı.

Koli bandıyla bağlanmış yolcunun görüntüleri TikTok kullanıcısı Arieana Mathena tarafından paylaşıldı. Mathena, uçuş görevlilerinin gece uçuşunda koridorlarda bir aşağı bir yukarı koşuşturduğunu gördüklerini iddia etti.

American Airlines uçuşunda bir kadın, uçağın kapısını açmaya çalıştıktan ve uçuş ekibine saldırdıktan sonra koltuğuna bantlandı ve ağzı tıkandı. American Airlines, bir müşterinin 'ön uçağa biniş kapısını açmaya çalıştığını ve bir uçuş görevlisine fiziksel saldırıda bulunduğunu, ısırdığını ve yaralanmasına neden olduğunu' söyledi.

'GÖREVLİLER ÇILGINA DÖNDÜ' 

TikTok kullanıcısı olayı şöyle anlattı: "Saat 1.30 civarındaydı ve uçuş görevlilerinin koridorlarda çılgınca koştuğunu, birbirleriyle fısıldaştığını, telefonda biriyle konuştuğunu ve çılgına döndüğünü gördük. Herkes 'Neler oluyor? Devam ediyor mu?' diye soruyordu."

"Uçuş görevlilerinin hiçbir şey söylemediğini" belirten TikTok kullancısı görevlilerin 'banyoları rastgele kilitlediklerini' iddia etti. 88 binden fazla kişi tarafından beğenilen bir TikTok videosunda kullanıcı, "Kaos vardı. Kimse gerçekten neler olduğunu bilmiyordu" dedi.

TikTok'ta 3.700'den fazla takipçisi olan Mathena, pilotun interkomu kullanarak herkesin yerlerinde kalmasını rica ettiğini ve yolculara "Şu anda uçakta kötü bir durum olduğunu anlıyoruz ve düzeltmek için çalışıyoruz" dediğini yazdı.

'BİRİLERİ ÇIĞLIK ATMAYA BAŞLADI' 

"Yavaş yavaş daha fazla ses gelmeye başladı, birileri çığlık attı, daha önce duyamadık çünkü uçak çok gürültülüydü." TikTok kullanıcısı bir uçuş görevlisinin ardından birinci sınıftaki bir kadının "bir nöbet geçirdiğini" ve iddiaya göre uçaktan inmeye çalıştığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.