Hava Durumu

Ucuz Bilet Bulma Yöntemleri ve Pegasus Kampanyaları

Uçakla seyahat etmeyi sevenler için rahatlığın ve hızın yanı sıra, satın alacakları uçak biletinin ucuz olması da büyük önem taşır. Uçak bileti fiyatlarını etkileyen birçok faktör var. Ucuz uçak bileti bulabilmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olmaya gerek yok. Ucuz uçak bileti fırsatlarını ve havayolu firmalarının uçuş kampanyalarını takip etmek yeterli.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2019 06:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2019 06:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ucuz Bilet Bulma Yöntemleri ve Pegasus Kampanyaları

Önceden uçak seyahati yapmak lüks olarak tanımlanırken, günümüzde ucuz uçak bileti fırsatlarıyla seyahat etmek çok daha ekonomik! Pegasus'un, misafirlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaptığı birbirinden özel kampanyalardan faydalanarak, sen de ucuz bilet bul!

Ucuz Bilet Bulma Yöntemleri

Ucuz uçak bileti almak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken belli detaylar vardır. Bu detaylara dikkat edildiği takdirde, satın alınan bileti ucuza getirmek mümkün. Ucuza uçak bileti almak isteyenler, seyahat planlarını esnek tarihlerde yapmalı. Çünkü bilet fiyatları arz talep durumuna göre fiyatlandırıldığı için talebin az olduğu dönemlerde seyahat etmek, diğer zamanlara göre daha ekonomiktir. Ucuza seyahat etmek isteyenler, en az talep edilen zamanda yolculuk yapmalı. Aklında belirli bir şehir ya da ülke olmayan, dünyayı keşfetmek isteyen gezginlerin en ucuz uçak bileti bulunan ülke ve şehirleri tercih etmeleri, daha ucuza seyahat etmeleri için önemlidir.

Seyahat edeceği yere karar veren gezginler için en önemli ikinci detay uçuş tarihidir. Yapılan gözlemlere göre ilkbahar ve sonbahar ayları genel olarak havayollarının en ucuz uçuşları gerçekleştirdiği dönemlerdir. Yurt dışına seyahat etmek isteyenler özellikle bu ayları tercih ederek daha ucuza uçak bileti satın alma fırsatından faydalanabilir. Ucuz uçak bileti arayanların en çok merak ettiği konulardan birisi de uçak biletinin seyahat tarihinden ne kadar önce alınması gerektiğidir. Seyahat tarihinden önce biletler daha uygun fiyata satışa sunulur. Özellikle bahar aylarında uçak bilet fiyatlarının daha uygun olduğu göz önünde bulundurulursa, örneğin; sonbahar mevsimi için uygun biletler genellikle Mayıs - Haziran ve Temmuz aylarında en makul fiyatıyla satışa sunulur. Kış mevsimi için uçak bileti arayanlar da  Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında uçak bileti fiyatlarını takip etmelidir. Özetle, uçak biletini ucuza almak isteyenler, seyahat tarihinden yaklaşık olarak 3-4 ay önce uçak biletlerini satın almaya özen göstermelidir.

Tüm bu detaylara dikkat etmekle birlikte, seyahat edecek kişilerin havayolu firmalarının çeşitli kampanyalarını takipte kalmaları da çok önemlidir. Örneğin; Pegasus, e-bülten aboneliğine kayıt olan müşterilerini ucuz uçak bileti kampanyaları hakkında maille bilgilendiriyor. Bunun gibi uçak bileti fırsatlarından faydalanmak isteyen gezginler, havayolu firmalarının kampanyalı uçuşlarını yakından takip etmeli, kendilerine uygun olan fırsatlardan faydalanmalıdır.

Pegasus ile Ucuz Bilet Bulduğunda Fiyatı Sabitle!

Seyahat edeceği tarihe karar veremeyenler ve ucuz bilet kampanyalarını kaçırmak istemeyenler için harika bir fırsat! Pegasus, 7 TRY'den başlayan seçeneklerle misafirlerinin uygun bulduğu uçak bileti fiyatını sabitleyip rezervasyon yapma ayrıcalığı tanıyor. Misafirler de, daha sonra sabitledikleri fiyat üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirerek ucuza uçuş yapmanın keyfini çıkarıyor. Örneğin; seyahat etmek istediğin rotaya giden uygun fiyatlı bir uçak bileti buldun. Fakat seyahat edeceğin tarihi netleştiremedin. Uygun fiyatlı uçak bileti fırsatını da kaçırmak istemiyorsun. Fiyat sabitleme seçeneğiyle, dilediğin tarihte sabitlediğin fiyata uçuş yapman mümkün! 7 TRY'den başlayan fiyatlarla, fiyatı sabitleyebilir ve arzu ettiğinde sabitlediğin fiyat üzerinden seyahat edebilirsin. Böylelikle ucuz uçak bileti için yapılan rezervasyonu fiyat değişimi olmadan satın alabilirsin.
Fiyat sabitleme süresi, Pegasus çağrı merkezi üzerinden fiyat sabitleme bedeli ödemek kaydıyla tek sefere mahsus olmak üzere uzatılabilir. Fiyat sabitleme bedeli, PNR içerisindeki kişi sayısına göre belirlenir ve ücretleri iade edilmez. Dış hatlar için yapılan bilet fiyatlaması USD ya da EUR cinsinde yapılır. Fiyat sabitleme işlemi, sistemdeki kur cinsi üzerinden yapıldığından kurda meydana gelen değişiklikler bilet fiyatına da yansır.

Not: Lütfen Pegasus Fiyat Sabitleme bilgilerinin güncelliğini https://www.flypgs.com/ adresinden kontrol etmeyi unutmayınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.