Hava Durumu

Uğursuzluk peşini bırakmıyor! Bahar Candan'ın aracı perte çıktı

İşte Benim Stilim ile adını duyuran fenomen Bahar Candan, geçtiğimiz gülerde Uludağ'da Murat D. tarafından saldırıya uğradı ve yüzüne 10 dikiş atıldı. Uğursuzluğun peşini bırakmadığı Bahar Candan'ın şoförü Etiler'de kaza yaptı. Bahar Candan'ın araç içinde olmadığı öğrenilirken şoförün bacağı kırıldı. Kaza sonrası Candan'ın lüks aracı perte çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uğursuzluk peşini bırakmıyor! Bahar Candan'ın aracı perte çıktı

Bir döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışması ile popüler olan ve şimdilerde Doya Doya Moda programında boy gösteren Bahar Candan, Murat D. adlı şahıs tarafından Uludağ'da saldırıya uğradı.

Snob Magazin'in haberine göre; Yüzüne 10 dikiş atılan Bahar Candan'a bir kötü haber de şoföründen geldi. Ünlü fenomenin şoförü, önceki gün Etiler'de kaza yaptı. Meydana gelen kazada şoförün bacağı kırılırken araç perte çıktı.

'ÜZERİMDE BİR UĞURSUZLUK VAR. NASIL OLACAK HİÇ BİLMİYORUM?'

Araçta olmadığı öğrenilen Bahar Candan, konuyla ilgili 'Şoförüm beni evimden almaya geldiği esnada Etiler'de trafik kazası geçirdi. Şoförün bacağı kırıldı. Üzerimde bir uğursuzluk var. Nasıl olacak hiç bilmiyorum?' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.