Hava Durumu

Ülkü Ocakları'ndan sert sözler: Akşener'le hiçbir Ülkücü kardeş değildir

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Akşener'le hiçbir Ülkücü kardeş değildir, olmaz. Ülkücünün yeri ve partisi MHP'dir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ülkü Ocakları'ndan sert sözler: Akşener'le hiçbir Ülkücü kardeş değildir

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında sert açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, şunları söyledi:

"İlke, bilgi, inanç, dürüstlük, karakter, tarihsel liderlik desem ne dersiniz?" sorusuna "Doktor Devlet Bahçeli derim." diyen, bugün kalkmış Liderimizi eleştirmeye cüret ediyor. Ülkücü kardeşlerim, Akşener'le hiçbir Ülkücü kardeş değildir, olmaz. DYP Genel Başkan Yardımcısı iken çocukların yaptığı Bozkurt işaretinden rahatsız olan biriydi. AKP'ye geçtiğinde de "Ülkücü değilim, demokratım" demişti. Bugün de kendimizi hiçbir şeyin eskisi olarak tanımlamayalım, artık İYİ Partili olma zamanı gelmiştir, demektedir.

Ülkücülük, siyaset simsarlarının ağzında sakız olacak bir şey değildir. Kirli siyasetlerine kutsal davamızı alet etmeye kalkmak kimsenin hakkı ve haddi değildir. Ülkücüler bu siyaset kalpazanlarının arkasındaki çirkin yüzü gayet iyi bilmektedir.

Ülkücülük her şeyden önce bir şeref ve haysiyet mücadelesidir. Ülkücü,  haysiyet mücadelesini MHP'de sürdürür. Ülkücülüğün fikriyatını ortaya koyan MHP'dir. Ülkücülüğün patenti MHP ve Ülkü Ocaklarındadır, yani Ülkücü Harekettedir. Ülkücü Hareketin Lideri de Sayın Devlet Bahçeli'dir. Merhum Başbuğumuzun ifade ettiği gibi: Ülkücünün yeri ve partisi MHP'dir. Ülkücü olmayanın, Ülkücülükten beslenenlerin Ülkücü Hareket'e ve onun Sayın Genel Başkanı'na dair söyleyecekleri sözler hükümsüzdür."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.