Hava Durumu

Uludağ'da kuş uçurtulmuyor! JÖH'ler sahada!

Yeni yıla Uludağ'da girmek isteyen vatandaşlar zirveye adeta akın ederken, jandarma ekipleri de milli parklar girişinde olağanüstü önlem aldı. Bomba arama ve narkotik köpeklerinin de katıldığı denetimlerde özel harekât timleri de ağır makineli silahlar ile güvenliği sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ'da kuş uçurtulmuyor! JÖH'ler sahada!

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 2018 yılına saatler kala güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Yılbaşı sebebiyle tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Uludağ'da uzun araç kuyrukları oluşurken, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de güvenlik önlemlerini arttırdı.

Uludağ Milli Parkı gişelerinde devriye görevinin arttırıldığı zirvede, trafik, asayiş ekipleri ve özel harekât timlerinin yanı sıra, "Roket" adı verilen narkotik köpeği ile "Feza" adındaki bomba arama köpeği de denetimlerde yer aldı.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleri de "Bixi" adı verilen ağır makineli silahlar ile güvenliği sağladı.

"TAKBUL" İLE TARAMA

Ekipler, bomba arama ve narkotik köpekleriyle zirveye gelen araç ve şahıslar üzerinde uygulama yaparken, denetimlerin hızlandırılması amacıyla da yerli imkanlar ile üretilen "Takbul" adı verilen akıllı gözlükle de kimlik ve ehliyet gibi belgelerin yanı sıra araç plakaları taranıyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.