Hava Durumu

Uludağ, Türkiye'nin gündemine oturdu! 'Kayak yapanlara bulaşmıyormuş'

Kış turizminin merkezi Uludağ'da otellerin doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı. Otellerdeki yerli ve yabancı turistler pandemi kısıtlamalarından muaf tutulurken, o insanların parti görüntüleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ, Türkiye'nin gündemine oturdu! 'Kayak yapanlara bulaşmıyormuş'

Rusya ve Arap ülkeleri başta olmak üzere yabancı Türkiye'nin birçok yerinden de yerli turistleri ağırlamaya başlayan Uludağ'da hem hafta içi hem de hafta sonu konaklayanlar rahatlıkta pistlerde kayak yapıp gönüllerince gezip eğlenebiliyor.
Otel önlerinde bir araya gelen kalabalık gruplar yan yana kar üzerinde sucuk ekmek yaparken ve gece yarılarına kadar devam eden alkollü eğlencelerini, sosyal mesafe kurallarını hiçe saydıkları görüntüleri umursamazca sosyal medyada yayınlıyor.

Bu görüntüler hafta sonu kısıtlamasını evlerinde geçirmek zorunda kalan Bursalılar başta olmak üzere tüm vatandaşları çileden çıkardı.

Sosyal medyada paylaşılan eğlence görüntülerinin ardundan Uludağ,Twitter'da gündem oldu.

Bazı kullanıcılar, esprili yorumlarla duruma tepki gösterdi.

SİNİRLERİM BOZULDU

Sanatçı Işın Karaca da "Sinirlerim bozuldu. Ağlamamak için gülüyorum. Kanser hastası annemi tam 1 yıldır görmüyorum. Eh madem durum bu olabiliyor HES kodu ile açalım her yeri, ve her koyun kendi bacağından asılsın misali olalım. Zira biri yer, biri bakar! Kıyamet bundan kopar! Asla provakasyon derdinde değilim. Ama bu olurken, benim kızım okula gidemezken, 30 kişilik ekibim evinde çalışamazken susmam değerlerime aykırı olurdu!" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.