Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi personeli Gülbek Erkılıç unutulmadı 

Kovid-19 salgını nedeniyle hayata veda eden Uludağ Üniversitesi personeli Gülbek Erkılıç anısına futbol turnuvası düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uludağ Üniversitesi personeli Gülbek Erkılıç unutulmadı 

Turnuvaya, Yavuzselim Mahallesi ve cıvar mahallelerden katılan takımlar olacak. Turnuvaya yarın start veriliyor.

Turnuvaya katılacak takımlar; 1 Ballıtaş köy derneği. 2 Yeni köy derneği, 3 Gülbek kaptan (Gülbek'in ailesi)  4 Boğakale derneği 5 Yavuzselim Minibüs durağı, 6 Yavuzselim Gençler birliği spor kulübü, 7 Narmanlılar derneği , 8 Tortumlular derneği , 9 Şahabettinliler derneği , 10 Horasanlılar derneği 11 Başkaleliler derneği 12 Yavuzselim mahalle derneği.

Maçlar tek devreli lig usulü şeklinde oynanacak. 5 maç sonunda grup birincileri diğer grup ikincileri ile final için karşılaşacak. Finale kalamayanlar diğer takımlar üçüncülük maçı oynayacak. Şampiyon olan takıma kupa artı altın madalya, ikinciye gümüş madalya, üçüncüye bronz madalya, gol kralına kupa, en az gol yiyen kaleciye kupa ayrıca katılan bütün katılımcı derneklere plaket verilecek.

Turnuvaya katılım ücretsizdir. Turnuvada ana hedef Gülbek Erkılıç'ın hayat felsefesine uygun centilmence bir turnuva ile mahallemizde ve civar mahallelerde faaliyetlerini sürdüren dernekler ile tanışmak ve kaynaşmasını sağlamaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.