Hava Durumu

Umut Evirgen hakkında karar çıktı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'le aşk yaşadığı iddia edilen ve Hürriyet Muhabiri İsmail Bayrak'ı gasp ettikleri gerekçesiyle tutuklanan Umut Evirgen ile iki sanık tahliye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Umut Evirgen hakkında karar çıktı!

Hürriyet Muhabiri İsmail Bayrak'ı gasp ettikleri gerekçesiyle adı Tuba Büyüküstün ile aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen ve 2 şüphelinin 15'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Umut Evirgen, Doğan Akbaş ve Ahmet Fatih Baltacı cezaevinden getirildi. Müşteki İsmail Bayrak ve taraf avukatları ile yakınları da salonda hazır bulundu.

Duruşmada savunma yapan sanık Umut Evirgen, olay günü kendi mekanında Tuba Büyüküstün ile kahvaltı yaptığını söyleyerek, "Oturduğum yerin camından göz ucuyla bahçede birinin kaçarak uzaklaştığını gördüm. Sonra Doğan Akbaş ve Ahmet Fatih Baltacı yanıma geldiler. Kendilerine nereden geldiklerini sordum. Hırsız zannederek birinin peşinden gittiklerini ancak daha sonra o kişinin gazeteci İsmail Bayrak olduğunu öğrendiklerini söylediler. Bende bunun üzerine bir arkadaşımdan İsmail'in numarasını aldım ve kendisine mesaj attım. Mesajımda 'Umut Evirgen ben. Arkadaşlar hırsız zannetmiş kusura bakma. Herhangi bir şey olursa bu benim numaram" dedim. Kendisi bana dönüş yapmadı. Ben kimseye talimat vermedim. Benim kapalı alan fobim var. Asansöre bile binemezken nezarette kalıyorum. Çok mağdurum. Tahliyemi istiyorum" dedi. Diğer tutuklu sanıklar da suçlamaları kabul etmediklerini söyleyerek tahliyelerini talep etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.