Hava Durumu

Umut Evirgen'le ilgili flaş karar!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'le adı aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen, kendilerini görüntüleyen 2 gazetecinin fotoğraf makinesinin gasp edilmesine azmettirmekten yargılandığı davadan beraat etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Umut Evirgen'le ilgili flaş karar!

Tuba Büyüküstün 18 Haziran'da Umut Evirgen'le Emirgan'da bir mekânda görüntülenmişti.  Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak ve Takvim Gazetesi muhabiri Aydın Hamza'nın içinde olduğu aracı kovalayan Evirgen'in korumaları aracın önünü keserek silah zoruyla Bayrak'ın fotoğraf makinesini gasp etmişti.

Gazetecilerin şikayeti üzerine Umut Evirgen ve korumaları olduğu iddia edilen Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı tutuklanmış, ilk duruşmada tahliye edilmişlerdi. Sanıkların yargılandıkları davanın karar duruşması bugün görüldü.

Tuba Büyüküstün, duruşma öncesi adliyede görüldü. Kimliği bilinmeyen şahıs tarafından gazetecilerin görüntü alması engellenmeye çalışıldı. Büyüküstün'n olaylara tepkisiz kalası ise dikkatlerden kaçmadı.

İfadesi alınan Tuba Büyüküstün, olay günü Umut Evirgen ile kahvaltı ettiklerini, olayı da haberlerden öğrendiğini söyledi.

Cumhuriyet Savcısı Umut Evirgen'in, görüntü çekilen kameranın zorla alınması ve yağmaya azmettirme suçundan kesin ve inandırıcı delil bulunamadığı gerekçesiyle beraatını istedi. El konulan fotoğraf makinesinin sahiplenmek için değil başka bir maksat ile alınmış olması nedeniyle yağma suçunu oluşturmayacağı kanaatine varan savcı, sanık Ahmet Fatih Baltacı'nın beraatini, sanık Doğan Akbaş'ın ise "silahla tehdit" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Davayı karara bağlayan mahkeme, Umut Evirgen ve Ahmet Fatih Baltacı'nın atılı suçu işledikleri sabit olmadığı gerekçesiyle beraatlerine hükmetti. Sanık Doğan Akbaş'ın ise silahla tehdit suçundan 1 yıl 8 ay hapse çarptıran mahkeme, sanık Akbaş'ın cezasını erteledi.

6 yıl önce evlenen ve bu evlilikten ikiz bebekleri olan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti geçtiğimiz haziran ayında boşanmıştı. Boşanmanın ardından kısa süre sonra ise Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen'le görüntülenmiş ve aşk yaşadıkları iddia edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.