Hava Durumu

Üniversite adayları İnegöl Belediyesi denemesinde ter döktü

İnegöl Belediyesi, Nöbetçi Kitaphanelerde yoğun bir hazırlık dönemi geçiren üniversite adayları için gerçeğini aratmayan bir deneme sınavı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Üniversite adayları İnegöl Belediyesi denemesinde ter döktü

Hayata geçirdiği Nöbetçi Kitaphanelerle öğrencilere konforlu çalışma alanları sunan ve geleceğe hazırlanan gençlere destek olan İnegöl Belediyesi, bu yıl bir yeniliği daha ortaya koydu. Nöbetçi Kitaphanede üniversite adayları için deneme sınavı gerçekleştirildi. Hafta sonu yapılan Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) denemesinde 88 öğrenci ter döktü.

28 Kasım Pazar günü 10.15'te başlayan İnegöl Belediyesi denemesi öncesi sınav tüm detaylarıyla ele alınarak gerçeği aratmayan bir hazırlık yapıldı. Öğrencilerin kendilerini sınavda gibi hissetmeleri adına her detay düşünüldü. Sınava katılan öğrencilere; kalem, silgi, kalemtıraş ve şeker İnegöl Belediyesi Nöbetçi Kitaphanesi tarafından temin edildi. 10.15'te başlayan sınav 12.30'da son buldu. 88 öğrenci, kendileri için hazırlanan deneme sınavında; 40 Türkçe, 25 Sosyal Bilimler, 40 Temel Matematik ve 20 Fen Bilimleri olmak üzere 135 soru cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.