Hava Durumu

Üniversite canisi hakkında yeni gelişme!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde 4 kişiyi öldürerek Türkiye'yi dehşete düşüren öğretim görevlisi Volkan Bayar ile eşi Saadet Aylin Bayar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Üniversite canisi hakkında yeni gelişme!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Eğitim Fakültesindeki silahlı saldırıda; Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu ve öğretim görevlileri Serdar Çağlak ile Yasir Armağan'ı öldüren Volkan Bayar'ın yanı sıra olay sonrası gözaltına alınan eşi Saadet Aylin Bayar, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Yaşanan olayın ardından sorgusu alan Bayar ve eşi, daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.

Hastanedeki işlemleri de tamamlanan katil Bayar ve eşi, adliyeye sevk edildi.

200 KİŞİYİ FETÖ'CÜ DİYE ŞİKAYET ETMİŞ

Volkan Bayar'ın üniversitedeki çok sayıda kişi hakkında FETÖ'cü suçlamasında bulunduğu ortaya çıkmıştı. Eski Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Baloğlu, "Bu şahsın eski dekanlık görevini yaptım. Bu kişi FETÖ'den atılmış biri değil. Yüzlerce kişiyi FETÖ'cü diye şikâyet etmiş biri. 200'ün üzerinde kişiyi şikâyet etti. Abartı değil bu rakam. Şikâyet ettiği kişilerin çoğuna işlem yapılmadı. Çoğu beraat etti. Onunla ilgili süren birçok soruşturma var. Benimle ilgili de 2 dava var" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.