Hava Durumu

Ünlü çift ayrılığa dayanamadı!

Kubilay aka ile Miray Daner ayrılığa dayanamadı. Miray Daner'in şartını kabul eden Kubilay Aka, sevgilisinin gönlünü geri kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlü çift ayrılığa dayanamadı!

Kubilay Aka ile Miray Daner, 2.5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitirmiş, çiftin ayrılık nedeni olarak oyuncu Hilal Altınbilek gösterilmişti. Kubilay Aka ihanet söylentilerini "Hilal ile menajerimiz aynı, iddialar doğru değil" diyerek yalanlamıştı.

Aynı evi paylaşıyorlar

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; ayrılık uzun sürmedi. Kubilay Aka, Miray Daner'i yeniden barışmaya ikna etti. İki aydır gözlerden uzak ilişkilerini yaşayan çift, kısa bir süre önce aynı evi paylaşmaya başladı.

Kubilay, Zekeriyaköy'de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu. Lüks villanın alt katına da müzik ve ışık tesisatı döşeterek discoya çevirdi. Çift, dışarı çıkmak yerine dostlarını da eve davet ederek partiler veriyor.

'Hilal (Altınbilek) ile seni Ufuk tanıştırdı'

Barışma sonrası en çok şaşırtan gelişme Kubilay Aka'nın kendisini keşfeden, oyuncu olmasını sağlayan menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayırması oldu. Ayrılık, Kubilay Aka'nın Instagram'da menajerini takipten çıkmasıyla gün yüzüne çıktı. Bu ayrılıkta Miray Daner'in "Hilal (Altınbilek) ile seni Ufuk tanıştırdı, onunla çalışmanı istemiyorum" sözlerinin etkili olduğu öne sürüldü.

Kubilay Aka Miray Daner ile ayrılık haberini "Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın" sözleriyle duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.