Hava Durumu

Ünlülerden 15 Temmuz mesajı

Ünlüler bugünün anlam ve önemine dair mesajlarını paylaştı. Ortak vurgu milli egemenlik ve beraberlik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlülerden 15 Temmuz mesajı

ACUN ILICALI: 15 Temmuz'un 1. yılında, o akşam masum vatandaşlarımıza mermi yağdıran çirkin elleri bir kez daha lanetliyorum. Vatanımız uğruna canlarını ortaya koyan bütün yurttaşlarımızı her düşündüğümde Türk olduğum için bir kez daha gurur duyuyorum.

TARKAN: 15 Temmuz'da şehit düşen tüm kahramanlarımızın ruhu şad olsun, vatan size minnettar.

HADİSE: 15 Temmuz gecesini, yaşadıklarımızı, korkumuzu, giden canlarımızı unutmak mümkün mü?! Asla değil! Kahraman ve korkusuz vatandaşlarımız sayesinde huzura kavuştuk... Damarlarımızdaki asil kan sayesinde.. Hepinize minnettarız..

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN: 15 Temmuz akşamında, milletçe alçakça bir darbe girişimine maruz kaldık. Lanetliyoruz. Gönlünde devlet ve millet sevgisi taşıyan milyonlar, darbeye karşı canını ortaya koyarak mücadele verdi. Yastayız, yaralıyız ama bayrağımız gibi, aziz milletimiz gibi başımız da dik. Demokrasi, cumhuriyet ve Türkiye'nin aydınlık geleceği uğruna, kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha minnetle, şükranla anıyoruz. Ne şehitlerimizi, ne de bu uğurda gazi düşenleri asla unutmayalım...

ALEYNA TİLKİ: Tüm şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyorum...

ATA DEMİRER: 15 Temmuz şehitlerimiz ,vatanın sahipleri bu millet sizi unutmaz unutturmaz.

AJDA PEKKAN: 15 Temmuz 2016'da yaşadığımız menfur darbe girişiminde hayatını kaybetmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü içtenlikle kutlarım.

FUNDA ARAR: Vatanın birliği, bütünlüğü ve demokrasi için canlarını hiçe sayan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

TÜLİN ŞAHİN: 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

EMİNA SANDAL: 15 Temmuz akşamı yaşadığımız o hain girişimde canlarini vatanlarini icin düşünmeden feda eden Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Sizleri asla unutmayacak.

ORHAN GENCEBAY: 15 Temmuz gecesi Milli iradeyi hiçe sayanlar bir şeyi hesaba katmadı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

SILA: Demokrasi ve ikiyüzelli insanımızın katili darbe ve darbecilere lanet olsun! Hafızalarımızdan silinmeyen o karanlık geceyi bir daha yaşamamak dileğiyle.

OĞUZHAN KOÇ: 15 Temmuz 2016'da yaşadığımız menfur darbe girişiminde vatanını,milletini ve demokrasiyi canı pahasına koruyan şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.. Allah ülkemize bir daha böyle bir gece yaşatmasın.

ZİYNET SALİ: Allah bi daha yaşatmasın... 15 Temmuz şehitlerini rahmetle anıyorum.

GÜLBEN ERGEN: 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini lanetliyor, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaşasın demokrasi, yaşasın Cumhuriyet

AYLA ÇELİK: Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 15 Temmuz'da hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

CANER ERKİN: 15 Temmuz günü hayatını kaybeden Şehitlerimize rahmet, Gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum

SİBEL CAN: 15 Temmuz hain darbe girişiminde demokrasimize sahip çıkan Şehitlerimizi rahmetle saygımla anıyorum.

NERGİS KUMBASAR: Yaşasın Cumhuriyet

YAVUZ SEÇKİN: Bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.

IŞIL RENÇBER: Toprağı, ülkesi, vatanı, milleti, birliği uğruna gözünü kırpmadan canını feda edan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Geçen sene bugün acı ve gurur bir aradaydı. Unutmadık, unutmayacağız.

MUAZZEZ ERSOY: 15 Temmuz'da Çanakkale'deki kahramanlıkların tarih kitaplarında kalmadığını, bir kez daha milletimizin ruhunda hala dip diri olduğunu gösterdik.

EMRU ALTUĞ: Bugün bir milletin canı pahasına istikbaline ve istiklaline sahip çıkalı tam 1 yıl oldu.

YAVUZ BİNGÖL: 15 Temmuz gecesi bir halkın, bir milletin kahramanlık destanıdır. Bu namussuz ve hain gecede toplara, tanklara, tüfeklere göğüslerini siper eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vatan ve bu millet şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacaktır. Hepimiz onlara minnattarız.

DEMET AKALIN: Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı. 15 Temmuzlar bir daha yaşanmasın diye bir olalım, birlik olalım. İşte o zaman karşımızda kimse duramaz.

BURCU ESMERSOY: bu vatan bizim, bu cumhuriyet, bu demokrasi bizim! Aksi düşünülemez, kimsenin gücü yetmez. Bir kez daha şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum.

İBRAHİM TATLISES: 15 Temmuz akşamı milli iradeyi ele geçirmek isteyenler şunu unutmasınlar ki, egemenlik kayıtsız şartsız Türk milletinindir.

HANDE YENER: Ezelden beridir hür yaşayan milletin evlatları çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.

SEDA SAYAN: 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir şeyi hesaba katmadı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

DENİZ SEKİ: Ben 15 Temmuz'u kapalı bir yerde yüreğim kan ağlayarak içim kan ağlayarak elimden hiçbir şey gelememesinin çaresizliğini yaşadım. 15 Temmuz kahramanlığın günü. Bayrağımızı indirtmeyen, ezanımızı dindirtmeyen bütün şehitlerimize selam olsun. Daima dualarımdalar.

ÖZGÜN: Demokrasimize kastedenlere en güzel cevabı milletimiz verdi. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

SERDAR ORTAÇ: Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı. 15 Temmuz bir daha yaşanmasın diye bir olalım birlik olalım.

ÜMİT BESEN: 15 Temmuz gecesi bayrağımıza, vatanımıza, devletimize kastedenlere karşı büyük bir destan yazdık. Bu destanın yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

SİNAN ÖZEN: 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anarken ailelerine sabır, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bir olalım birlik olalım. Hep birlikte Türkiye olalım.

BERDAN MARDİNİ: 15 Temmuz'da darbecilere karşı genç, yaşlı, kadın, erkek demeden hep birlikte direndik. Darbecilere darbe vurduk. Bir ve beraber olunca bütün dünyaya neler başarabileceğimizi hep birlikte gösterdik.

EBRU YAŞAR: Geceyi, doğacak çocuğumu ve geleceğini düşünerek geçirdim. Silahlı eşkıyaların karşısına dikilirken hayatını kaybedenler için gözyaşı döktüm. Bir anne, sanatçı ve vatandaş olarak halkının üzerine ateş açan, meclisini bombalayan, liderinin hayatına kastedenleri lanetliyorum. +

SİMGE SAĞIN: Konser vermek için Dikili'deydim. Aynı gün single'm çıkmıştı ve bunun heyecanını yaşıyordum. Büyük umutlarla İzmir'e doğru yola çıkmıştım ama haberleri duyunca hemen programımı iptal ettim. Hiçbir şey düşünemiyor, korkuyordum.

YAŞAR GAGA: 15 Temmuz'da stüdyoda 10 sanatçı arkadaşımla bir aradaydık. Birden elektrikler kesildi ve karanlıkta kaldık. Üzerimizden geçen jetler sanki bir metre uzaklıktaydı, sesler çok korkunçtu. İçimizde fenalaşanlar ve yaralananlar oldu. Cumhurbaşkanımızın çağrısını dinleyip, rahatladık.

DERYA ULUĞ: Hepimiz panik ve endişe içindeydik. O akşam konser için Ayvalık'taydım. Önce bir arkadaşım aradı, ardından yaşananları TV'den takip ettik. Dilerim bunlar bir daha yaşanmaz.

SİNAN AKÇIL: Saat 21.00'de menajerimle yemekteydik. Hareketliliği fark ettik. 'Sözde askerler' yolu kapatmıştı, eve gidemedik. İnsanlar panik halindeydi, F-16 seslerinden korkmuştu herkes. TV'deki görüntüler üzerine tweet attım; 'Siz Türk askeri olamazsınız! Size teslim olmaz bu vatan' yazdım. Milli bir refleksti!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.