Hava Durumu

Ünlülerin tanınmayan çocukları!

Sinema, televizyon, müzik ve sahne dünyasının bazı ünlülerinin çocukları da en az onlar kadar ünlü. Onların da attığı her adım takip ediliyor. Ama öyle ünlüler var ki onlar çocuklarını kameralardan, objektiflerden saklıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2021 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2021 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ünlülerin tanınmayan çocukları!

Ünlülerin dünyasına adım atmaya hazır mısınız? İşte ünlüler ve onların tanınmayan çocukları...

BOYUNCA KIZI VAR

Son olarak kadın dizisi ile izleyici karşısına çıkan Bennu Yıldırımlar, Bülent Emin Yarar ile evliliğinden olan kızı ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Yıldırımlar, Ada ile fotoğraflarını 'Girit' notu ile yayınladı. 20 yaşındaki Ada'nın annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı...

ANNE BABASININ İZİNDE

Sürpriz bir kararla boşanan Altan Gördüm ile Vahide Perçin'in bir kızları var. Çiftin, kızlarının adı Gülnur Alize. O da anne ve babası gibi oyunculuk alanında kariyer yapmaya başladı.

ASLI GÖNÜL KOCAMAN BİR GENÇ KIZ

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın İpek açar ile evliliğinden 19 yaşında Aslı Gönül adında bir kızı var.

ANNESİ ALMAN

Mehmet Esen'in Faruk adında bir oğlu olduğu ortaya çıktı. Almanya'da yaşadığı dönemde evlendiği Alman doktorla bir çocuk sahibi olduklarını söyleyen Esen, oğluyla tatil dönüşü görüntülendi.

AYNI FİLMDE ROL ALDILAR

Usta oyuncu Şerif Sezer'in de boyunca bir kızı olduğunu çok fazla insan bilmiyordu. Ancak Deniz Arna, Deli Deli Olma filminde annesinin oynadığı karakterin gençliğini canlandırınca bu basında yer aldı.

CAN, MEDYADAN UZAK

İki ünlü oyuncu Uğur Yücel ve Derya Alabora'nın da Can adını verdikleri bir çocukları var. Bugün artık bir delikanlı olan Can medyada çok fazla görünmüyor.

YURT DIŞINDA EĞİTİM GÖRDÜ

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun Dikran Masis ile evliliğinden Cem adını verdiği bir oğlu var. Duru, Masis'den ayrıldıktan sonra Özalp Birol ile evlenirken oğlu Cem de yanındaydı. Duru'nun oğlu Cem çok fazla göz önünde bulunmuyor. Eğitimini yurt dışında sürdürüyor.

OYUNCU AİLENİN KIZI

Bu genç kızın dedesi de babası da Yeşilçam'ın usta aktörlerinden. Ama o "Bir aileye bir sanatçı yeter" deyip bambaşka bir alanda kariyer yapmaya karar verdi. "Huyum da fiziğim de babama benzer" diye tanımladığı o usta aktörü büyük olasılıkla bu genç kızın yüzüne bakarak tanıdınız. Ama tanımayanlar için bir ipucu daha verelim. Bengü'nün dedesi aktör Ali Şen, babası Şener Şen, annesi de oyuncu Şermin Hürmeriç. Küçük yaşlarından beri babasının en yakın arkadaşı olan Bengü, Notre Dame de Sion Lisesi'ni bitirdi. Daha sonra da ABD'de otelcilik üzerine eğitim gördü. Ülkesinden ve ailesinden uzakta babasının mesleğinden bambaşka bir alanda eğitim gören Bengü Şen, medyanın önüne çıkmaktan ve her gittiği yerde tanınmaktan da pek hoşlanmıyor.

KIZ BABASI

Talat Bulut'un Pınar Afşar ile evliliğinden Hazal adlı bir kızı var. Talat Bulut'un kızını da çok fazla insan tanımıyor.

 ABİSİNİN ADINI VERDİ

Müzikten sinemaya geçip Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm filmleriyle büyük başarı kazanan Mahsun Kırmızıgül'ün ilk evliliğinden Mahmut adında bir oğlu var. Çok fazla medya önüne çıkmayan Mahmut, Kırmızgül'ün çok sevdiği ancak genç yaşta yitirdiği ağabeyinin adını taşıyor. Kırmızıgül'ün 1989'da Gölgem Hanım'la yaptığı evlilikten dünyaya gelen Mahmut bugün 30'lu yaşlarına yaklaşan genç bir delikanlı. Kırmızıgül oğlu Mahmut'u çok fazla göz önünde tutmuyor.

PERİHAN'IN SAVAŞ'I

Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile yaptığı evlilikten Savaş Zafer adında bir oğlu var. Eşini genç yaşta yitiren Savaş oğluna hem annelik hem babalık yaptı. Savaş'ın kızı Zübeyde Melek'in babası İbrahim Tatlıses'in Savaş Zafer ile de arası iyi. Savaş Zafer bugün artık bir delikanlı. Annesine özel gecelerde eşlik ediyor.

2 ÇOCUK BABASI

Usta oyuncu Altan Erkekli'nin çocukları Efe ve Can ile eşi Ebru da çok fazla göz önünde olmayı sevmiyor.

MELEK ZÜBEYDE

Melek Zübeyde ise Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı. Melek Zübeyde evlilik çağına gelinceye kadar babasının isteğiyle kameralardan hep uzak durdu. Melek Zübeyde, annesi ve anneannesi ile büyüdü. Ayrılmalarına rağmen Tatlıses ile Savaş Melek Zübeyde'nin diploma töreninde bir araya geldiler.

DÜĞÜNÜ ÇOK KONUŞULMUŞTU

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan dünyaya gelen oğlu İdo'yu artık herkes tanıyor. Ama ünlü sanatçının ilk eşi Adalet Durak'tan da Ahmet Tatlı adında yetişkin bir oğlu var. Ahmet Tatlı'nın Şanlıurfa'da yapılan düğünü medyaya konu olmuştu.

BOYUNCA OĞLU VAR

Hatice Aslan'ın da boyunca bir oğlu var. Aslan'ın bir de manevi kızı var. Ekin Akgök DJ'lik yapıyor.

EN İYİ ARKADAŞI

Genç yaşta evlenen Yavuz Bingöl'ün de boyunca kızı var. Türkü Sinem Bingöl babasıyla arkadaş gibi. Ünlü sanatçının en büyük destekçisi.

SAFİYE SOYMAN'IN BÜTÜN DÜNYASI

Ekranların en neşeli en kendine özgü simalarından biri olan Safiye Soyman'ın da boyunca oğlu var. 40'lı yaşlarına yaklaşan Harun, Multiple Skleroz hastası.

KIZ ANNESİ

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı da yetişkin bir kız çocuğu annesi. İlk evliliğini yaptığı polis memuru Abdurrahman Abacı'dan olan Saba Anderson doktor ve ABD'de yaşıyor. Kızı Amerikalı Leonard Anderson ile evli olan Abacı'nın Sera adlı bir torunu var.

3 ÇOCUĞU VAR

Derya Baykal'ın ünlü tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Müjgan Ferhan ve Neriman Derya'yı kamuoyu uzun süredir tanıyor. Ama Baykal'ın ilk evliliğini yaptığı Levent Baykal'dan da Mert adında bir oğlu var.

YAKIŞIKLI BABANIN ÇOCUKLARI

Türk sinemasının bir dönemine damga vuran oyunculardan Ediz Hun'un da iki yetişkin çocuğu var. Hun'un oğlu Burak ve kızı Bengü.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.