Hava Durumu

Uraz Kaygılaroğlu kilolu halini paylaştı: Her şey mümkün, pes etme!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına uyan ünlülerden biri oldu. Gençliğinde fazla kilolarıyla başı dertten olan Uraz Kaygılaroğlu, sıkı bir diyetle büyük değişim yaşamıştı. Başarılı oyuncu 20'li yaşlara ait kilolu fotoğrafını "Her şey mümkün, pes etme" notuyla paylaştı. Öte yandan Kaygılaroğlu'nun sevgilisi Berrak Tüzünataç'tan ayrıldığı iddia edilmişti.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uraz Kaygılaroğlu kilolu halini paylaştı: Her şey mümkün, pes etme!

Bir süredir aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ayrıldıkları iddia edilen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından paylaştığı gençlik fotoğrafıyla dikkat çekti.

Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına uyan başarılı oyuncu, gençlik yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaştı. 33 yaşında olan Uraz Kaygılaroğlu, kilolu haliyle çekilen bir fotoğrafını "Her şey mümkün, pes etme" notuyla paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum geldi.

DİYET VE SPORLA 64 KİLO VERMİŞTİ

İlk kez 2008 yılında 'Es Es dizisi' ile karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu, 2011 yılında da 'Pis Yedili' dizisi ile ekranlarda yer almıştı. O dönemlerde çok kilolu olan Uraz Kaygılaroğlu, sıkı bir diyet ve sporla 140 kilodan 76 kiloya inmeyi başarmıştı.

İLİŞKİ SONA ERDİ

Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu, haklarında çıkan söylentilerinden kısa süre sonra aşk yaşadıklarını kabul etmişti. Ancak ikilinin beraberliğinin sona erdiği ortaya çıktı.

İddiaya göre; ayrılık sonrası Tüzünataç arkadaşlarıyla detoks kampına gitti. Kaygılaroğlu ise kızı Ada'ya zaman ayırmayı tercih etti. İkilinin birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları ileri sürüldü.

'BU ARALAR AŞK HAYATIM ÇOK İYİ'

Geçtiğimiz ay Marie Claire dergisinin yeni sayısının kapağında yer alan Tüzünataç, "Bu aralar aşk hayatım çok iyi. Çıkan haberler doğru. Bunun saklanacak bir yanı kalmadı çünkü artık. Keyfimiz yerinde" demişti.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.