Hava Durumu

Uzmanlar inanamadı! Böylesini ilk kez gördüler

İngiltere'de ailesiyle gezmeye giden 11 yaşındaki kız yolda yürürken bir şeyin üstüne bastığını fark etti. İlk başta ailesi bunun bir solucan olduğunu düşündü ancak hastaneye kaldırılan kızın durumunu gören doktorlar gözlerine inanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Uzmanlar inanamadı! Böylesini ilk kez gördüler

Middlesbrough'lu 11 yaşındaki Grace Roys, ailesiyle birlikte popüler güzellik merkezi Cod Beck Reservoir'de dışarı çıkarken fark etmeden bir şeyin üstüne bastı ve kendini hastanede buldu.

Grace, ilkokulun son gününü bitirdikten sonra Cuma günü babası ve kız kardeşiyle dışarıya çıktılar. 37 yaşındaki annesi Maggy Mace kız için "patikada yürürken bir şeye bastı ve sonra bastığı şeyin sürünerek uzaklaştığını gördü" dedi.

İLK BAŞTA SOLUCAN SANDI 

Maggy, "Babası arabaya eşyaları koyduktan sonra geri döndü ve Grace'in histerik bir şekilde ağladığını gördü ama ilk anda aşırı tepki verdiğini düşündü.

Grace ise ısrarla bir yılana bastığını söyledi ancak babası bunun sadece bir solucan ya da tırtıl olduğunu düşündü" dedi. Olanlara hala inanamayan anne şöyle devam etti:

'DİŞ İZLERİ GÖRÜLÜYORDU' 

"Eve giderken Grace mide ağrısından şikayet etmeye başladı, kusuyordu ve ayağı zonkluyordu. Birkaç saat sonra beni gördüğünde, yüzü şişmişti, ayağı siyah ve maviydi ve hastalanmıştı. Onu o halde görür görmez acil servise götürmemiz gerektiğini biliyordum. Diş izleri görülebiliyordu."

ŞİŞLİK BACAĞININ YARISINA KADAR İNDİ 

Doktorlar, ailenin bunun bir engerek ısırığı olduğuna dair şüphelerini doğruladı ve testler yaparken zehrin Grace'in böbreğine ulaştığını tespit etti. Grace iki gündür hastanede, bu süre zarfında Maggy'ye göre 'şişlik, bacağının yarısına kadar indi'.

UZMANLAR: BÖYLE BİR ŞEY DAHA ÖNCE GÖRMEDİK 

Maggy, yara için "Ayağı olması gerekenden üç kat daha büyük ve kaya gibi sert. Konuştuğumuz tüm tıp uzmanları böyle bir şey görmediklerini söyledi." açıklamasında bulundu. Grace'in koltuk değneği, antibiyotik ve antihistaminik kokteyli ile yakında hastaneden ayrılabileceğini umuyor.

ŞU ANDA YÜRÜYEMİYOR 

Acılı anne Maggy, "Kızım içeride tıkılıp kalmaktan bıktı ama ayağa kalkma pratiği yapıyor çünkü şu anda fiziksel olarak yürüyemiyor" diye konuştu.

Olayın şokunu henüz atlatamamış olan Maggy, ayrıca şu uyarıda bulundu: "İnsanlar İngiltere'de tehlikeli yılan olmadığını düşünüyor, ancak tehdidin farkında olmaları gerekiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.