Hava Durumu

Vatanım Sensin 49. bölümde Mehmet Akif halka sesleniyor...

Vatanım Sensin 49. bölüm fragmanı heyecan yarattı. Dizinin yeni bölümünde Cevdet ile Mehmet Akif, yapılacak oylama öncesi harekete geçecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vatanım Sensin 49. bölümde Mehmet Akif halka sesleniyor...

Kanal D'nin perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin dizisi yeni bölümü heyecan dolu... Vatanım Sensin 49. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de kanal D'de...

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Yunan ordusundaki görevine dönmeyi başarırken İsmet Paşa komutasındaki ordunun büyük bir zafer kazanmasına da yardımcı olmuştur. Ancak bu zaferin İzmir'deki yankıları ve beklenmedik bir ölüm şehrin sokaklarını karıştırır. Diğer yandan Leon'un Hilal'e aşkı, Cevdet'in, babasının katili olduğu gerçeği ile sınanacaktır. Leon'u bir yol ayrımına getiren bu sınavın sonucunda bambaşka bir sır ortaya dökülecektir.

Sokak olayları giderek şiddetlenirken şehir yangın yerine dönmüştür. Artık İzmirli her Türk'ün hayatı tehlikededir. Filippos'un şeytani ve sinsi bir planın peşinde olduğunu anlayan Cevdet bu felaketi durdurmak için Ankara'dan gelen yardımı İzmir'e sokmanın bir yolunu bulmalıdır.

 

VATANIM SENSİN 49. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filippos'un Türkleri İzmir'den sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filipos'un zulmü yüzünden halkın kalbine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir.

Hilal ve Leon'un sırrı ortaya çıkmış, iki genç aşklarının imkânsızlığıyla yüzleşmiştir. Dahası Hilal'in Leon'un gidişiyle ilgili öğrendikleri durumu daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan Yıldız ve Yakup arasındaki kriz de Yıldız'ın fevri bir hareketiyle derinleşir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.

VATANIM SENSİN 49. BÖLÜM FRAGMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.