Hava Durumu

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor?

Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. WhatsApp'ın güncelleme yüzünden yavaşladığı veya erişim sağlanamadığı düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor?

Dünya genelinde bazı kullanıcısı bulunan cep telefonu uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin güncellemeden kaynaklandığı düşünülüyor. Kullanıcılar, sosyal medyada olayı tartışıyor. 

Bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Diğer taraftan Whatsapp'ı düzgün çalışan kullanıcılar olayı duyunca şaşırdılar. WhatsApp Web'ten de uygulamaya erişim sağlanamıyor.

Dünya genelinde ise problemler Türkiye saatiyle 10:00 sularında başladı. İngiltere ve Avrupa'nın büyük bölümünde görülen sıkıntının büyüklüğü DownDetector adlı sitenin verileriyle görülebiliyor. Buna göre, kullanıcıların büyük kısmı hizmete erişemiyor.

Sorun kademeli olarak düzeliyor. Birçok kişi hizmete erişim sağlamaya başladı. İlerleyen saatlerden sorunun tamamen ortadan kalkması bekleniyor.

Şu an için Whatsapp'ın neden çalışmadığı konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.