Hava Durumu

WhatsApp, Facebook ve Instagram'a erişim sağlanamıyor

Popüler uygulamalar WhatsApp, Facebook ve Instagram'a 18.41 itibari ile erişilemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2021 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
WhatsApp, Facebook ve Instagram'a erişim sağlanamıyor

WhatsApp ve Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar WhatsApp ve Instagram'a girmekte zorluk yaşıyor. Whatsapp üzerinden, fotoğraf, video ve ses kaydı gönderilmediğini fark eden vatandaşlar, sosyal medyadan 'Whatsapp çöktü' paylaşımlarında bulunuyor. Whatsapp mobil kod okuyucunun da WEB Whatsapp'a okutulduğunda algılamadığı problemler arasında yer aldı. Instagram ve giren kullanıcılar akış yenileme, kullanıcı hikayelerini güncelleme gibi konularda sorun yaşandığını görüyor. 

WhatsApp ve Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?

WhatsApp ve Instagram'a giren kullanıcılar sağlıklı bir şekilde uygulamaları kullanamıyor. Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen dakikalarda WhatsApp ve Instagram'ın normale dönmesi bekleniyor.

WhatsApp ve Instagram neden girilmiyor?

Whatsapp mobil kod okuyucunun da WEB Whatsapp'a okutulduğunda algılamadığı problemler arasında yer aldı. Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor. Instagram giren kullanıcılar akış yenileme, kullanıcı hikayelerini güncelleme gibi konularda sorun yaşandığını görüyor. Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor.

İnstagram akış yenilenemedi hatası neden olur?

Instagram Akış Yenilemedi hatası genellikle internet bağlantınız ile ilgili bir problemden kaynaklanan sorundur. Facebook'un alt yapı çalışmalarından dolayı ara sıra İnstagram Akış Yenilemedi hatası ile karşılaşabilirsiniz. Son zamanlarda görülen çökme olayları. İnstagram'a erişim sorunu olduğunda da İnstagram Akış Yenilemedi hatasını görebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.