Hava Durumu

Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş'dan yeni proje müjdesi!

Yalan Dünya'da hayat verdiği Zerrin karakteri ile bir anda yıldızı parlayan ünlü oyuncu Derya Karadaş'ın yeni projesi belli oldu. Derya Karadaş, Netflix için hazırlanan Andropoz dizisinde rol alacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş'dan yeni proje müjdesi!

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Yalan Dünya dizisinde Zerrin karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve adından söz ettiren Derya Karadaş, yeni proje müjdesini verdi.

Derya Karadaş, yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in oturduğu Netflix için hazırlanan Andropoz dizisinin kadrosuna dahil oldu. 6 bölüm olarak ekrana getirilecek Andropoz dizisinde Engin Günaydın ve Gülçin Santırcıoğlu da yer alıyor.

DERYA KARADAŞ KİMDİR?

Derya Karadaş 4 Mayıs 1981'de İstanbul'da doğdu. 39 yaşındaki oyuncunun ailesi 1980'de İstanbul'a taşınana kadar Bingöl'de yaşamıştır.

Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı Zerrin karakteriyle tanınmaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvarında öğrenim görmüş olup, aynı yerde eğitmenlik yapmaktadır. Aynı zamanda tv8 ekranlarında yayınlanan Komedi Türkiye adlı yarışmada oyuncu koçluğu yapmıştır. 2018 sezonunda yayınlanmaya başlayan ve yazarlığını Gülse Birsel'in üstlendiği Jet Sosyete dizisinde Safiye karakterine hayat vermektedir.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.