Hava Durumu

Yasin Öztekin: ''Yine kupaları almak istiyoruz''

Slovakya kampında açıklamalar yapan Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin Kariyerini çocukluk hayali olan Galatasaray'da tamamlamak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yasin Öztekin: ''Yine kupaları almak istiyoruz''

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da yaptığı kampla sürdüren Galatasaray'da Yasin Öztekin önemli açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının karşısına geçen Sarı-Kırmızılı futbolcu şöyle konuştu:

'Ben Galatasaraylıyım'

"Bu sene 4. senem. Küçükken hayalini kurduğum bir takıma geldim. Her maçta da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok gole katkı sağladım. Ben Galatasaraylıyım. Kulübüm daha çok burada kalmamı isterse ben de burada kalmak isterim. Kendimi de düşünmem lazım. Bir sene sözleşmem var. Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım. Burada mutluyum ve inşallah burada futbolu bırakırım."

'Yine kupaları almak istiyoruz'

"İlk geldiğimde; şampiyon olduğumuzda çok iyi oynamadık belki ama takım olarak oynuyorduk. Zaten takım olduktan sonra başarı kendiliğinden geliyor. Takım olamazsan şampiyon da olamazsın, kupalar da kazanamazsın. Bu sene hocamız disiplinli çalıştırıyor ve takım olmamız konusunda uğraş veriyor. Takım olup; yine kupaları almak istiyoruz."

'Belhanda ile uyum yakalarsak...'

"Başarı elde etmen için çok iyi çalışman lazım. Hoca da bizi iyi çalıştırıyor. Hocanın yöntemi bence normal. Geldiğimde Sneijder'le uyumumuz iyiydi. Belhanda ile de iyi bir uyum sağlarsak şampiyon olmak istiyoruz. Önce sevgi, saygı ve iyi çalışma. Zaten sonra başarı gelir. Disiplin olmadan başarı gelemez."

'Turu geçmek istiyoruz'

"Her zaman üstüne koyduğum gibi bu sene daha çok katkı yapmak istiyorum. 10 gün sonra maçımız var, iyi de bir takıma karşı oynayacağız. Orada iyi bir sonuç elde edip turu geçmek istiyoruz."

Kaynak: Fanatik

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.