Hava Durumu

Yazaki direnişçisi Dilek Gültekin ve basına saldırı!

Yazaki'de işten çıkarılan ve tek kişilik eylem yapan Dilek Gültekin direnişini sürdürüyor. Gültekin'e destek vermek isteyen Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği üyeleri güvenlikler tarafından engellenmeye çalışıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yazaki direnişçisi  Dilek Gültekin ve basına saldırı!

Gültekin'in tek kişilik eylemine Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği üyeleri, duyarsız kalamadı. Serbest Bölge girişindeki eyleme destek veren dernek üyeleri Gültekin'e yanında olduklarını belirtti. Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Küçük; "Kardeşimizin bu haklı eyleminin biz de yanındayız. Tacize sessiz kalmayan ve haklı olarak hem kendisini hem de arkadaşlarını koruyan bu kardeşimizin işine geri dönmesini diliyor ve konunun takipçisi olacağımızı bildiriyoruz." açıklamasında bulundu.

 NE OLDUYSA ONDAN SONRA OLDU

 Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği üyelerinin gitmesinin ardından Gemlik Gübre Fabrikası güvenlik amiri ve güvenlik görevlileri Dilek Gültekin'in yanına giderek, "Burada eylem yapamazsınız burası özel mülkiyettir" diyerek sert müdahalede bulundu. O esnada görüntü almaya çalışan GemlikLife Gazetesi Temsilcisi Feyzi Sarıkaya güvenlikler tarafından engellenmeye çalışıldı ve kamerasına zarar verildi. Yaşanan saldırının ardından olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.