Hava Durumu

Yeni kabineye Bursa'dan sürpriz isim

AK Parti'de daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sinyalini verdiği kabine revizyonu gerçekleşti. Yeni bakanlar kurulunun en dikkat çekici değişikliklerinden biri de hiç şüphesiz Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun Başbakan Yardımcısı görevine getirilmesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yeni kabineye Bursa'dan sürpriz isim

Uzun zamandır siyaset kulislerinde konuşulan bakanlar kurulundaki değişiklik dün gerçekleşti. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan kabine revizyonunu beraberinde birçok yeni isimleri getirirken, en büyük sürprizi Bursa yaptı. Yazarımız Cennet Cankılıç bugünkü köşe yazısında söz konusu revizyonu ve bu değişikliğin Bursa'ya bakan yönünü okuyucuları için değerlendirdi:

"İki dönemdir Bursa Milletvekilliği yapan Avukat Hakan Çavuşoğlu kabine listesine öyle bir giriş yaptı ki, hani pop listelerinde olur ya, ilk sıralardan, aynen öyle...

Çavuşoğlu, 5 Başbakan Yardımcısından biri olarak görevlendirilen sürpriz isim oldu.

Diğer bir sürpriz ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun kabine dışı kalması. Ankara'da son iki gündür kabine değişimi olacağı yönünde yoğun kulis söylentilerinde Müezzinoğlu'nun bir başka bakanlığa kaydırılacağı konuşuluyordu."

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.