Hava Durumu

Yeni sezon etek kombinleri

Etek kombinleri, kadınların naif duruşlarını destekleyen ve daha rahat hareket etmelerine yardımcı olan en temel kıyafetlerden biridir.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yeni sezon etek kombinleri

Modayı yakından takip eden kadınlar, kot popülaritesinin hiçbir zaman değerini yitirmediğini bilmektedir. Rahat kullanım imkanı sunması, geniş bir tasarım skalasına sahip olması ve günümüzde renk çeşitliliğinin de artmasıyla pek çok kıyafetle kolayca kombinlenebilen kot etekler, en çok tercih edilen giyim ürünlerinden biridir. Hayatının her alanında rahat olmaya ve şık gözükmeye önem veren kadınlar için vazgeçilmez olan kot etekler estetik ve spor oluşuyla büyük rahatlık sunmaktadır. Uzun, kısa, düğmeli, fermuarlı ve renkli olmak üzere farklı çeşitleri bulunan kot etek kombinleri, doğru kıyafet ve aksesuarlarla desteklendiğinde yeni sezon modasının en can alıcı giyim kategorisi olmayı başaracaktır.

Kot etek kombinleri en çok bahçıvan modelleriyle ön plana çıkmaktadır. Spor bir şıklık isteyenlerin en sevdiği modellerden olan bahçıvan kot etek; gerek babet ayakkabı gerekse spor ayakkabıyla kombin yapılabilmektedir. Tepeden tırnağa spor giyim tutkunu olduğuna vurgu yapmak isteyen kadınlar, eteklerini kot ceketle kombin yaparak daha da sportif bir duruş kazanabilirler. Her yaş grubundan kadının tercih edebileceği kot etekler, uzun ve kısa modelleriyle her tarza ve zevke uyum sağlayabilmektedir. Kot şıklığının ve rahatlığının buluştuğu eteklerde renkli nakışlar, düğmeler ve metal detaylar bir araya gelebilmektedir.

Kloş Etek Kombinleri

Kadınların en hassas olduğu konulardan birisi de şık gözükmektir. Gardırobundaki eşyalarını bir araya getirerek en güzel kombini oluşturmak isteyen kadınlar için kloş etek kurtarıcı bir niteliğe sahiptir. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan kloş etekler, farklı renk ve kumaş seçenekleriyle büyük talep görmektedir. Dökümlü kumaşlardan hazırlanıyor oluşu, klasik kombinler oluşturmak için oldukça elverişlidir. Özel gün ve davetlerde de tercih edilebilen bu şık etekler, taşlı ya da işlemeli kemerlerle daha da şık bir görünüm elde etmektedir. Kadınların zarafetine yeni bir boyut kazandıran bu etekler, tesettür kombinleri için de olmazsa olmaz parçalardan  biridir. Tesettür alanında kloş etekle birlikte tercih edilecek şık bir eşarp ya da şal, göze hitap eden bir kombinasyon sağlayabilmek için yeterli olacaktır.

Yapılacak kıyafet kombinlerinde, tercihlerin daha da göz alıcı olması için seçilecek ayakkabı ve takıların da önemi büyüktür. Kot görünümlü kloş etekler, spor şıklığa kapı aralayan en popüler modeller arasında yer almaktadır. Bu etekleri spor ayakkabılarla kombinlemek mümkündür. Bunun yanı sıra, şık babet ayakkabılarla da eşsiz bir uyum yakalayan kloş etek modelleri, giyilecek beyaz gömleklerle de şıklığını ikiye katlamaktadır. Klasik şıklık elde etmek isteyenler, kloş etekle birlikte zincir kemerleri tercih ederek ışıltılı bir görünüme sahip olabilmektedir. Kombinleri.com en şık etek modelleriyle bir araya getirilebilecek kombin seçeneklerini ilgileriyle paylaşıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.