Hava Durumu

Yenişehir Belediyesi'nde ilk Meclis toplantısı gerçekleştirildi!

Yenişehir Belediyesi Meclisi Davut Aydın başkanlığında toplandı. Başkan Aydın, Belediye Meclis Üyelerine rozetlerini taktıktan sonra yaptığı konuşmada farklı siyasi görüşlerin bir arada bulunduğu bir Meclise sahip olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yenişehir Belediyesi'nde ilk Meclis toplantısı gerçekleştirildi!

Belediye Meclisini birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceklerini ifade eden Davut Aydın, "Yeni Başkan, eski bir belediyeciyim. Bu konuda tecrübelerim var. Her kesimden meclis üyelerimiz var. Tecrübeli Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkanlığı yapmış başkanımız var. Süleyman Çelik Başkan dâhil olmak üzere tüm Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ahirete göçmüş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Hepsi bu memlekete iyi bir şey yapmak için geldi. Bu memleket hepimize yeter" dedi.

Aydın, konuşmasının ardından Mecliste, Başkan Yardımcısı, Başkan Vekilleri, Encümen Üyeleri, Katip Üyeler ve Komisyon Üyelerinin oylamaları gerçekleştirildi. Oylama sonuçlarına göre Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Mesut Bedel, 1. Başkan Vekilliği görevine Mesut Bedel, 2. Başkan Vekilliği görevine Kamil Aydoğdu getirildi. Rabia İlknur Çelebi ve Nilüfer Şahin Katip Üyeler seçilirken, Encümen Üyeliğine Serhat Savcı ve Nurettin Aydın seçildi.

2019-2020 dönemi İhtisas Komisyonu Üyeleri:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.