Hava Durumu

Yer: Bursa! Bu nasıl bir tedbirsizlik?

Bursa'da tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşlar sokağa çıkmaya devam ediyor. Bankalarda işlem yaptırmak isteyenler uzun kuyruklar oluştururken, içeriye tek tek alınan vatandaşlar 1 metre mesafesine de dikkat etmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2020 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2020 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yer: Bursa! Bu nasıl bir tedbirsizlik?

Korona virüsü nedeniyle yetkililer acil işleri olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarını sürdürüyor. Ancak dışarıya çıkan vatandaşlar işlemleri yaptırmak için banklar ve resmi kurumlara akın ediyor. Tehlikenin bir başka boyutu ise yakın temas. Bunun için içeride çalışanlar kendilerini koruma alırken, dışarıda kalanlar ise 1 metre kuralına dikkat etmiyor.

Sıra halinde içeriye alınan vatandaşlar mecburen birbirlerine temas ediyor. İnegöl polisi kalabalık alanlarda sık sık devriye gezerek vatandaşları mesafe konusunda uyarıyor. Fakat yapılan o kadar uyarılara rağmen vatandaşlar sıralarını kaybetmemek için bildiğini okumaktan başka çaresi kalmıyor.

Yapılan yeni düzenlemelerle bankalar 12.00'de itibaren hizmet veriyor durum böyle olunca kalabalık bir ortam oluşuyor. İçeridekiler kendilerini güvenceye alırken dışarıdakiler ise risk altında. Saatlerce bekleyen vatandaşlar aynı riski evlerine taşıyor.



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.