Hava Durumu

Yer Bursa! Rahat rahat geldiler, kucaklayıp götürdüler...

Bursa'da dar gelirli ailenin ikiz bebeklerine ait bebek arabası ile bisikletini çalan yabancı uyruklu hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızların rahat tavırları ise "pes" dedirtti. İkiz bebek sahibi çiftin maddi durumunun iyi olmadığı, bebek arabasının çalınmasıyla birlikte zor duruma düştükleri öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yer Bursa! Rahat rahat geldiler, kucaklayıp götürdüler...

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde Gülsüm ve Birol Özkalay çiftinin ikiz bebekleri için aldığı bebek arabası ve bisikleti çalan iki hırsız, olay yerinden kaçtı.

Bebeklerini de yanlarına alarak dışarıya çıkmak isteyen çift, bebek arabasıyla bisikletin koydukları yerde olmadığını farkedince şaşkına döndü. Talihsiz çift daha sonra polisi arayarak ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde yabancı uyruklu oldukları tahmin edilen 2 kişinin, Özkalay çiftinin oturdukları eve girip bebek arabası ve bir bebek bisikletini giriş katından çalarak olay yerinden ayrıldıklarını tespit etti. 

Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken ikiz bebek sahibi çiftin maddi durumunun iyi olmadığı bebek arabasının çalınmasıyla birlikte zor duruma düştükleri öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.