Hava Durumu

'Yiğidi düştüğü yerden kaldıracağız'

Bursasporlu Genç İş İnsanları Platformu (BUGİAD) tarafından Yeşil Beyazlı takımın küme düşmesi ile ilgili yapılan açıklamada, "Unutmayalım başka Bursaspor yok. Bir daha bugünleri yaşamamak için sağduyulu ve kulübümüzün menfaatlerini gözeten bir anlayışla bu süreçlerinde takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2019 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2019 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Yiğidi düştüğü yerden kaldıracağız'

Açıklamada, "Bursaspor'la ilgili yenilikleri yakından takip etmek, yeni projeler ortaya koymak, taraftar sadakatimizi iş platformuna taşımak için çıktığımız bu yolda görüyoruz ki kulübümüz tarihinin en zor günlerini geçirmektedir. Armamıza olan aşkımız hangi ligde olursa olsun asla değişmeyecek ve dün olduğu gibi bugün de kulübümüzün yanında olacağız.

Lakin bu günlere gelmemize vesile olan mevcut yönetim, bu yönetimin bu noktaya gelmesinde pay sahibi olan siyasi ve diğer iş uzantıları şunu bilmelidirler ki Bursaspor asla ve asla sahipsiz değildir. Şartsız, pazarlıksız, hesapsız sadece Bursaspor menfaatlerini düşünerek bizler de sözlerimizi söyleyecek ve yiğidi düştüğü yerden kaldırmak için üstümüze düşen görevleri yerine getireceğiz. Unutmayalım başka Bursaspor yok. Şahıslar gelip geçici diyerek bir daha bugünleri yaşamamak için sağduyulu ve kulübümüzün menfaatlerini gözeten bir anlayışla bu süreçlerinde takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.