Hava Durumu

Yılbaşında kar yağacak mı?

Yılbaşında kar yağıp yağmayacağı merak konusu... Bu haftaki hava durumu haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yılbaşında kar yağacak mı?

Yeni yıla girmemize az bir zaman kala, hemen herkes yılbaşı planını yapmaya başladı. Kimi ailece toplanıp yılbaşını evde kutlamayı planlarken, kimi de eğlence mekânlarında rezervasyon yaptırdı.  Yılbaşında özellikle il dışına çıkacak vatandaşlar ise hava durumunu merak ediyor.

Bu sene Yılbaşı ne zaman? Yılbaşında kaç gün tatil var? Yılbaşı hangi gün? Yılbaşında hava nasıl olacak? Yılbaşında kar yağacak mı?

31 Aralık yani yılbaşı Pazar gününe denk geliyor. Dolayısıyla 1 Ocak Pazartesi resmi tatil. 30 Aralık Cumartesi de düşünüldüğünde bazı çalışanlar için 3 günlük tatil fırsatı doğuyor.

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre, bu hafta hava sıcaklıkları ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına çıkacak.

Son tahminlere göre 31 Aralık Pazar günü yurdun Batı kesimleri hariç büyük bölümünde yağmur ve bazı kentlerde karla karışık yağmur bekleniyor. Kars, Ardahan, Erzurum dolaylarında kar yağışı, Ankara ve çevresi, Karadeniz, güneyde yağmur görülebilir.

Yılbaşında İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da hafta boyunca yağış beklenmiyor. Açıklamaya göre lodos (güney-batı) yönlü rüzgârlar ve güneşin ısıtıcı etkisi ile hava sıcaklıklarının artmaya başlaması, cuma gününe kadar 16 derecelere kadar yükselerek mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Yılbaşında Bursa'da hava nasıl olacak?

Bursa'da ise cuma ve cumartesi günleri yağmur bekleniyor. Bu hafta sıcaklıklar 15 derece civarında seyredecek... Bursa'da yılbaşı gecesi hava çok bulutlu, sıcaklığın ise 12 derece olması tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.