Hava Durumu

Yıldırım, büyük buluşma için Uğur Dündar'ı seçti!

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayın için tecrübesi nedeniyle Uğur Dündar'ı tercih ettiğini açıkladı. Dündar da Yıldırım'a sözlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2019 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2019 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım, büyük buluşma için Uğur Dündar'ı seçti!

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Bununla ilgili iki partinin yetkilileri görüşme yapıyor, detayları konuşuyorlar. Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbulululara, vatandaşlara duyurması daha doğru. 'Yok bu kanal oldu, şu kanal olmadı' gibi tartışmalardan kurtulmuş olunur. Programı kimin yöneteceği konusu benim açımdan hiç fark etmez. Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar'ı tercih ederim ama başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah."  ifadelerini kullandı.

DÜNDAR'DAN TEŞEKKÜR

Bu çağrıya yanıt veren Uğur Dündar ise "Binali Bey'in dürüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.