Hava Durumu

Yıldırım'da kültür sanata engel yok

Yıldırım Belediyesi tarafından "Yıldırım'da Kültür ve Sanata Engel Yok" projesi kapsamında gerçekleştirilen online eğitimleri tamamlayan kursiyerlere, düzenlenen programda sertifikaları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'da kültür sanata engel yok

Açıldığı günden bu yana düzenlediği eğitim programlarıyla 75 branşta, 100 bini aşkın kişiye hizmet veren Yıldırım Belediyesi, pandemi sürecinde de eğitimlerine ara vermeden devam etti. Diksiyon, Drama, Etkili İletişim ve Beden Dili, İşaret Dili, Satranç, Zeka Oyunları, Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleri, Sinema Atölyesi, İngilizce, Almanca kursları ile toplamda 11 branşta, 2716 kursiyerin eğitim almasını sağladı.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde, İstiklal Marşı'nın Eğitmen Ömür Dilekmen ve kursiyerlerinin işaret diliyle okumasıyla başlayan program, Diksiyon Eğitmeni Ayfer Yiğit Saraçoğlu ve kursiyerlerinin hazırladıkları diksiyon çalışması ile devam etti. Şiir dinletisi ve drama gösterimi ile izleyenlerin beğenisini toplayan programa yaklaşık 250 kişi katıldı. Sosyal mesafe ve maske kurallarının esnetilmeden uygulandığı programda, her branştan temsili 2 toplamda 22 kişiye sahnede sertifikaları takdim edildi.

YILDIRIM İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM

Yeni normalleşme süreciyle birlikte pandemi dolayısıyla programda maske ve mesafe kurallarına ciddi şekilde dikkat edildiğinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Hayata geçirmiş olduğumuz kurslar ile Yıldırımlı vatandaşlarımızın kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar sunmaya gayret gösteriyoruz. Pandemi sürecinde binlerce hemşehrimiz için sürecin dezavantajlı durumunu online eğitimlerimiz ile avantaja çevirdik. Bu eğitimler ile vatandaşımız kendisini bir adım ileriye taşırken bizler de onların bu yolculuğunda yanlarında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu istikamette hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.