Hava Durumu

Yıldırım'ın şanslı çocukları... Bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor

Çocukların spor yapma alışkanlığı kazanarak zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çocuk Cimnastik Merkezi ile miniklerin sağlıklı yaşama adım atmalarına imkan tanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'ın şanslı çocukları... Bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor

Yıldırımlı çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler geliştiren Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Belediyespor bünyesindeki cimnastik branşında geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor. Sağladığı pek çok fayda ile dikkat çeken cimnastiğin şehirdeki en uğrak noktası haline gelmeyi başaran Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde çocuklar sağlık içinde spor yapıyor.

Cimnastik, çocukların bedensel ve zihinsel gelişime katkısı, duruş bozukluklarının düzelmesi, sosyal faydaları ve bireylerin kendilerine güven kazanması gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Öte yandan Türkiye'nin en büyük spor kompleksleri arasında yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin tam donanımlı ekipmanlara sahip cimnastik salonunda uzman eğitimciler gözetiminde cimnastik ile tanışan çocuklar, bedenlerinin fiziksel yapısını güçlendirirken diğer yandan da çevikleşiyor.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.