Hava Durumu

Yıldız Tilbe: Kimseyle düet yapmam!

Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahne alan Yıldız Tilbe, 2020 için hedefleri olmadığını söyledi. Şarkıcı "Her şey olacağına varıyor. İyi şeyler umut, ediyorum" dedi. Tilbe, "Rap söyleyen biriyle düet yapar mısınız?" sorusuna, "Kimse ile düet, yapmam. Yıldız Tilbe şarkılarına devam edeceğim" şeklinde yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2020 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2020 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldız Tilbe: Kimseyle düet yapmam!

Yıldız Tilbe yeni yıl akşamı Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Tilbe soruları cevapladı. "2020'de hedefleriniz var mı?" sorusuna "Ben hiç bir zaman hedefini vuran biri olmadım. Hedeflerimden de hiç bir zaman vazgeçmedim. O yüzden hedef belirlemiyorum. Her şey olacağına varıyor. İyi şeyler umut ediyorum" diye cevap verdi.

Akşamları sosyal medyada hayranlarıyla uzun uzun sohbet etmeyi sevdiğini de belirten Tilbe 'Rap söyleyen biriyle düet yapar mısınız?" sorusuna ise "Kimse ile düet, yapmam. Yıldız Tilbe şarkılarına devam edeceğim" dedi...

Tilbe üzerindeki kıyafet hakkında da konuştu. Eteğini dört yıl önce aldığını belirten ünlü şarkıcı "Pazardan da alışveriş yaparım, mağazadan da. Pazara giderken kamufle olup gidiyorum. Ancak o zaman rahat geziyorum. Özgürlük güzel. Tarkan' da bunu yapıyor' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.