Hava Durumu

YILKAKOOP'un başarılı üyesi Güner Şaylan neden öldürüldü?

Yazarımız Gül Kolaylı, Kestel'de cinayete kurban giden Güner Şaylan'ın başarılı bir kadın olmak için nasıl uğraş verdiğini bugünkü köşesinde anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YILKAKOOP'un başarılı üyesi  Güner Şaylan neden öldürüldü?

Bursa'da kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi: Güner Şaylan... Dün Yıldırımlı kadınların da aralarında olduğu sevenlerinin gözyaşlarıyla uğurlandı son yolculuğuna. Yıldırım'da, Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşıyordu. Kocası tarafından Kestel'de bir bağ evinde bıçaklanarak öldürüldü... Daha sonra katil de intihar etti...

Güner Şaylan Yıldırım Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (YILKAKOOP) üyesiydi. Başkan İsmail Edebali, müteaddit kereler sertifika verdiği bu başarılı kadının ölümünden dolayı üzgün...

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir de öyle diyor ki: "Belediye'nin pek çok kursuna katılmıştı. YILKAKOOP'a üyeydi. Bir hafta önce toplantıya katılmıştı, yönetimde görev almak istiyordu.

'Biz başardık, başka kadınlara da destek olmak istiyoruz' demişti. 'Beraber yapalım' diyenlerdendi. Yarı yolda kaldı. Hepimiz çok şaşkın ve üzgünüz... Birçok kadın eğitim alıyor, ancak Güner Şaylan eğitimleri icraata dönüştürmüştü."

DEVAMI GÜL KOLAYLI'NIN YAZISINDA

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.