Hava Durumu

Yüksek İhtisas'ta sofralar ayrıldı

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yemekleri boykot eden yaklaşık 4 bin sağlıkçı evden getirdikleri yemeklerle karnını doyururken, hastane yönetiminin eyleme destek vermemesi çalışanların tepkisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yüksek İhtisas'ta sofralar ayrıldı

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasındaki 800 çalışanın, kurumda verilen yemeklerin sağlıksız ve kalitesiz olduğu iddiasıyla geçen hafta başlattığı yemek boykotu büyüyerek sürüyor. Türk Sağlık-Sen, Sağlık- Sen ve Belediye İş sendikalarının destek verdiği eyleme yaklaşık 4 bin personelin katıldığı öğrenilirken, sendikalar yemekler düzelene kadar boykotu sürdürme kararı aldı.

İDAREDEN DESTEK YOK

Boykota katılan sağlıkçılar karpuz, peynir ve evden getirdikleri yemekleri yerken, hastane yönetiminin tam kadro halinde yemekhaneye gitmeye devam etmesi de personelin tepkisini çekti.  Hastane yönetimine kırgın olduklarını belirten sağlıkçılar, "Hastane yönetimi çalışanların yanında olması gerekirken yemek firmasının yanında. Böyle bir idareden ne beklenir ki..." diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Olayın detaylarına yazarımız Lale Akasoy bugünkü köşesinde yer verdi

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.