Hava Durumu

Yunan milyarder lüks yatıyla Bodrum'a geldi

Yunanistan'da denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden milyarder ve armatör George Procopiou, bu sabah saatlerinde 106 metre uzunluğundaki ultra lüks yatı ile Bodrum'a geldi. Yata 15 tanker akaryakıt takviyesi yapılırken eşi ve yakınları ile birlikte yattan çıkan Procopiou, Bodrum sokaklarını gezdi, medya mensuplarına el salladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2021 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2021 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yunan milyarder lüks yatıyla Bodrum'a geldi

Yunanistan denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden ve Yunanistan Deniz Ticaret Odası kurucularından milyarder ve armatör George Procopiou, sabah saatlerinde Yunanistan'a ait Simi (Sömbeki) Adası'ndan gelen 106 metre uzunluğundaki 40 personelin bulunduğu Dream isimli lüks motor yatı ile Bodrum'a geldi.

Yolcu gemisi benzeri motor yatı Bodrum'da gören yerli ve yabancı turistler bol bol fotoğrafını çekti, görenler hayran kaldı.

BODRUM SOKAKLARINI GEZDİ

Eşi Aleksandra Procopio ve yakınları ile 150 milyon dolarlık yatından çıkan evli ve 4 çocuk babası 75 yaşındaki Procopiou, Bodrum sokaklarını da yürüyerek gezdi, dolaştı. Basın mensuplarının kendisini görüntülediği fark eden ünlü milyarder el salladı, İngilizce olarak "Bodrum, Datça buraları çok güzel yerler birçok kez gelmiştim, birkaç günlük tatildeyiz" dedi.

15 TANKER AKARYAKIT TAKVİYESİ YAPILDI

2019 yılında Yeniden Dizayn Edilmiş Dünyanın En İyi Yatları Ödülü'nü alan ve içerisinde, sinema, açık ve kapalı yüzme havuzları, kütüphane, toplantı salonu, su sporları merkezinin bulunduğu lüks motor yata yaklaşık 15 tanker akaryakıt ve gıda takviyesi yapıldığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.