Hava Durumu

Yusuf Erdoğan Bursaspor yolunda

Transfer çalışmalarına Barış Yardımcı ve Titi'yi katarak başlayan Bursaspor'un Trabzonspor'dan ayrılacak Yusuf Erdoğan'la anlaştığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yusuf Erdoğan Bursaspor yolunda

-Ali ŞAHİN-

Geride bıraktığımız sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Bursaspor, 2017-18 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdürüyor. İlk olarak Teknik Direktörlüğe Fransız Paul Le Guen'i getiren Yeşil Beyazlılar, ardından iki anlaşma imzaladı. Timsah ilk olarak Gaziantepspor'dan sağ bek Barış Yardımcı'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

AY AÇIKLAMIŞTI

Yeşil Beyazlı ekibin Başkanı Ali Ay'ın basın mensuplarına verdiği kahvaltıda da Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Titi ile her konuda anlaşıldığı açıklandı. Ay ayrıca Stoper Erick Cabaco ile de satın alma opsiyonlu kiralık anlaştıklarını duyurmuştu. Ay ayrıca aynı organizasyonda Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan ve Kayserisporlu Güray Vural'la da görüştüklerini açıklamıştı.

PÜRÜZLER GÖRÜŞÜLÜYOR

Dün Bursaspor cephesinden sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yeşil Beyazlı kulübe yakın kaynaklar 24 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla anlaştıklarını belirtirken, Başkan Ali Ay'ın da oyuncuyla son pürüzleri görüştüğünü belirtti. Oyuncunun transferi konusunda resmi açıklamanın da bir iki gün içinde yapılması bekleniyor.

FENER İSTEMİŞTİ

24 yaşındaki futbolcu, 4 sezondur formasını giydiği Trabzon'da 134 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 20 gol attı, 7 de asist yaptı. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Ersun Yanal'ın kadro rotasyonunda düşünmediği genç oyuncunun takımdan gönderileceği açıklanmıştı. Yusuf'la bir dönem Fenerbahçe ilgilense de genç oyuncu daha çok forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini belirtmişti.

'ACELEYE GEREK YOK'

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, son antrenmanda sorulan transferler sorularına da kısa ve net cevaplar verdi. Fransız teknik adam şimdiye kadarki anlaşmalardan memnun olduğunu belirterek, "Aceleye yok yok diye düşünüyorum. Sezon başına kadar 5-6 doğru oyuncu ile görüşüp, takıma kazandırarak kadroda denge sağlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.