Hava Durumu

Zafer sırası BSL'de

EuroCup'ta Limoges'i dağıtan TOFAŞ, yarın da seyircisi önünde Sigortam.net İTÜ Basket'i devirerek BSL'deki ilk zaferine imza atmaya çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zafer sırası BSL'de

Ali ŞAHİN

Basketbol Süper Ligi'ne Bursaspor yenilgisiyle başlayan TOFAŞ 2. Haftanın açılış maçında lige son anda dahil edilen Sigortam.net İTÜ ile karşılaşacak. Yarın Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 13:00'te başlayacak. Karşılaşmada Aytuğ Ekti, Ziya Ziya ve Özge Şentürk hakem üçlüsü görev yapacak.

LİMOGES'İ YENDİ

Sezona Bursaspor yenilgisiyle başlayan TOFAŞ hafta içerisinde ise EuroCup'ta Limoges'e karşı mücadele etti. Tarih Phillip'in yıldızlaştığı maçta rakibine oyuna ortak etmeyen Mavi Yeşilliler karşılaşmayı 13 sayı farkla kazanmasını bildi. (84-71) BSL'ye çemilen İBBSK'nın yerine son haftada dahil edilen Sigortam.net İTÜ Basket ise ilk hafta Fenerbahçe Beko'ya 90-57 yenildi.

TECRÜBELİ KADRO

TBL'de zirveye yarışacak bir kadro kurmalarına karşın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un BSL'den çekilmesiyle bir anda kendisini BSL'de bulan Sigortam.net İTÜ Basket kadro değere olarak da ligin en zayıf ekibi konumunda. 2 yabancıyla sezona başlayan İstanbul ekibinin kadrosunda Cenk Akyol, Kerem Gönlüm ve Mehmet Yağmur gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.

BİLETLER SATIŞTA

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadelenin biletleri biletix.com'dan ve Biletix parekende noktalarından satışa çıktı. Maçın biletleri ayrıca yarın saat 10:00 itibarıyla da salon gişesinden temin edilebilecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise  VIP 1 için 60 TL, VIP 2 için 45 TL, Çekme Tribün için 40 TL, Normal Tribün için 25 TL ve Öğrenci Tribünü için de 15 TL olarak açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.