Hava Durumu

Zerrin Özer'den Murat Akıncı açıklaması! 'Babasına teşekkür ederim, boşanıyorum'

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan sarkıcı Zerrin Özer, 2. Sayfa programında açıklamalarda bulundu. Özer, "Boşanmayacaktım ama babasının açıklamaları sonrası boşanıyorum. Murat bana babasının vefat ettiğini söyledi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zerrin Özer'den Murat Akıncı açıklaması! 'Babasına teşekkür ederim, boşanıyorum'

Ünlü şarkıcının nikahtan 36 saat sonra boşanma kararı aldığı Murat Akıncı'nın öz babasının açıklamalarının ardından Zerrin Özer de, "Boşanmayacaktım ama babasının açıklamaları sonrası boşanıyorum" dedi

Akıncı'nın babasının açıklamalarından sonra programa bağlanan ünlü sanatçı Zerrin Özer ise,"Ben hayatımda böyle bir şeyi hiç yaşamadım. Her insan hata yapabilir. Ne konuşacağımı gerçekten bilmiyorum. Ben boşanıyorum. Bunu da size söylemiş olayım. Her kadın hataya düşebilir. Davayı geri çekmiştim ama yeniden dava açacağım. Ben kendi hayatım boyunca her şeyi hep kendim görmek istedim.

"BANA BABASININ VEFAT ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ"

Bu saatten sonra her şey bitmiştir. Murat Akıncı'nın babasına teşekkür ederim sayesinde kararımı tekrar değiştirdim. Boşanmayacaktım ama babasının açıklamaları sonrası boşanıyorum. Murat bana babasının vefat ettiğini söyledi." ifadelerini kullandı. 

İşte Zerrin Özer'in kararını değiştiren Murat Akıncı'nın babasının o açıklamaları: 

2005 yılında Murat'ın annesi Sevilay Hanım bana telefon açtı. "Bu çocuk evlenmek istiyor, bir babalık vazifesi yap. Bunu evlendir" dedi. 

Ben de vicdanen aramız açıktı çünkü yardımcı oldum evlendirdim. Ama evlendikten sonra sanırım bu evlendiği kızın tüm altınlarını almış, çalıp götürmüş. Bizim aile şerefimizi iki paralık etti. Ben de gerginim. Şeker hastasıyım zaten. Bu televizyon haberlerini de izleyince çok üzüldüm. Bunun her şeyi yalan. 

"MURAT, AŞIK ROLÜ YAPAR, KADINLARI AĞINA DÜŞÜRÜR"

Murat zengin parası olan kadınlarla ilişki kurar, sonuna kadar aşık rolü yapar. Bunun 5 kuruş parası yok. Murat dolandırdığı insanların paralarını annesine yediriyor. Ben evlatlıktan reddettim. Benim evimdeki altınları, çocuklarımın telefonlarını da çaldı zamanında. 

Murat sahte kimlik kullanıyor. Mahmut Atalay olarak insanları dolandırıyor. Beni dün annesi Sevilay Hanım aradı, "Televizyona mu çıkacaksın? Bu senin oğlundur, rezil etme" dedi. 

Ben 2005 yılından beri Murat'la görüşmedim. Murat'ı evlatlıktan reddettim. Reddi miras davası açtım. Murat kendini kadınlara zenginmiş gibi gösteriyor. Hatta ben DNA testi de istemeyi düşünüyorum.  

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Özer'in Instagram hesabında 10 Haziran'da yaptığı bir paylaşım görenlere 'Yaşanacakları önceden hissetmiş' dedirtmişti.

İşte Özer'in o paylaşımı:

''Yaşadıkça insanları hiç tanıyamamışım diyeceksin. Çünkü menfaat şekillendikçe yüzler değişir, yüzler değiştikçe sözler değişir, sözler değiştikçe özler değişir''

BOŞANMA AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Pazar günü gerçekleştirilen nikahtan 36 saat sonra boşanma açıklaması gelmişti.

''Zerrin Özer ve Murat Akıncı hakkında 2 gündür basında yer alan haberlerle birlikte evlilik birliğinin temelden sarsıldığı görülmüştür. Zerrin Özer boşanma kararı almıştır. Gerekli yasal süreç için işlemler tarafımızdan başlatılmıştır.'' denilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.