Hava Durumu

Zeytin Dalı'na destek için sınıra giden sanatçılardan 'Türkiye Marşı'

Aralarında Erhan Yazıcıoğlu, Mustafa Ceceli, Tamer Karadağlı, Erhan Güleryüz, Orhan Hakalmaz, Bengü, Ece Seçkin, Kalust Şalcıoğlu, Haluk Özenç ve Ali Erşan Cebisli'nin de bulunduğu ünlüler, Zeytin Dalı'na destek için yaptıkları sınır ziyaretinin ardından, 'Türkiye Marşı' hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zeytin Dalı'na destek için sınıra giden sanatçılardan 'Türkiye Marşı'

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Afrin'e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'a giden isimler, 'Türkiye Marşı' hazırladı. 'Türkiye Marşı'na imza atan sanatçı ve sporcuların isimleri şöyle: Erhan Yazıcıoğlu, Mustafa Ceceli, Tamer Karadağlı, Sefa Zengin, Erhan Güleryüz, Volkan Severcan, Ziya Kürküt, Orhan Hakalmaz, Barış Yurtçu, İbrahim Sarıtaş, Burak Uçman, Kemal Başar, Oktay Gürsoy, Tayfun Sav, Erol Koçan, Bengü, Ece Seçkin, Kalust Şalcıoğlu, Haluk Özenç ve Ali Erşan Cebisli.

HAYATIMIZA ANLAM KATMASI UMUDUYLA

Konuya ilişkin yapılan açıklamada "15 Şubat ve 1 Mart'ta daha Afrin operasyonunun başlarında, Mehmetçiğimizin ve sınırdaki vatandaşlarımızın yanına, moral vermek amacıyla giden, Mehmetçiğimizin sofrasına oturan, sınırdaki köylerimizde vatandaşımızla kucaklaşan biz sanatçılar ve sporcular, bu güzel ülkenin insanının ve onun bağrından çıkan Mehmetçiğimizin haklarının ödenmesinin mümkün olmadığını düşünüyoruz. Özellikle vatan evlatları Mehmetçiğimizin her daim yanında olduğumuzu gösteren 'Türkiye Marşı'mızı, Türkiye'nin samimi insanlarına hediye ediyoruz. Dillerimizde yaşaması ve her bir sözünün hayatımıza anlam katması umudumuzla marşımızın nakaratı ile 'Hep birlikte Türkiye'yiz biz' diyoruz" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.