Hava Durumu

Zuckerberg: 'Güneş kremini gizlenmek için sürdüm'

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg sörf yaparken çok fazla güneş kremi sürdüğü için yüzünün bembeyaz göründüğü ve sosyal medyaya malzeme veren fotoğrafıyla ilgili konuştu. Güneş kremini kamuflaj aracı olarak kullandığını itiraf eden Zuckerberg görünüşe göre bu yöntemle pek başarılı olamadı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zuckerberg: 'Güneş kremini gizlenmek için sürdüm'

Zuckerberg, Temmuz 2020'de Hawaii'de sörf tahtası üstünde kapüşonlu tişört giydiği ve yüzünü güneş kremine buladığı, bu sebeple o dönem çok konuşulan görüntüsüyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Satın aldığı Instagram'ın yöneticisi Adam Mosseri'nin canlı yayınına katılan Zuckerberg, beyaz tenli olduğu için yüzerken veya su sporları yaparken bolca güneş kremi sürdüğünü anlattı. Zuckerberg krem miktarını bu denli abartmasının bir diğer nedeninin ise kendisini takip eden fotoğrafçıdan gizlenmeye çalışmak olduğunu söyledi.

Zuckerberg'in başvurduğu bu yöntem başarılı olmadı ki fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı. Ancak Zuckerberg sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan komik paylaşımlardan hoşnutsuz olmadığını, internet ahalisini güldürdüğü için mutlu olduğunu da ekledi.

​Zuckerberg daha önce de BuzzFeed News ve The Verge siteleriyle yaptığı toplantıda da aynı meseleye değinmiş, "Haddinden fazla güneş kremi sürdüğüm için özür dilemeyeceğim. Güneş kremi bence faydalı, bu fikrimin arkasındayım" diyerek savunmaya geçmişti.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.