Hava Durumu

Hadise'nin sevgilisine yaptığı yorum olay oldu

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde müstakbel görümcesinin düğününe katılan Hadise, Sevgilisinin yeni paylaşımına kayıtsız kalmadı. Ünlü şarkıcı, Dinçerler'in takım elbisesi ile verdiği poza, "Nişanlım!" yorumunu yaptı

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2022 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2022 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hadise'nin sevgilisine yaptığı yorum olay oldu
Geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu. Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da adlarından söz ettiriyor.
 
"NİŞANLIM!"

Geçtiğimiz hafta sevgilisine evlilik teklifi eden Dinçerler, kardeşi Tuğba Dinçerler'in düğününde takım elbisesi ile verdiği pozu yayınladı. Mehmet Dinçerler'e, "Evet" yanıtını veren Hadise ise sevgilisinin gönderisine kayıtsız kalmadı. İş insanının ailesiyle de tanışan ünlü şarkıcı, Dinçerler'in paylaşımına, "Nişanlım!" yorumunu yaptı.

"BENİM SONSUZLUĞUM"

Mehmet Dinçerler'in de Hadise'ye, "Benim sonsuzluğum..." cevabını verdiği görüldü. Aşkları doludizgin devam eden ikilinin bu diyaloğu takipçilerinden oldukça ilgi gördü. 
 
Ayrıca Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin üç ay sonra dünyaevine gireceği iddia edildi. Ancak ikili, konuyla alakalı henüz bir açıklama yapmadı.

AİLEYE GİRDİ

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan çiftten Hadise, sevgilisinin kardeşi Tuğba Dinçerler'in İstanbul'da gerçekleşen düğününe katılmıştı. Kendi şarkılarında dans eden ünlü isim, düğünün sonunda çekilen aile fotoğrafında da yer almıştı.

Şarkıcı, ayrıca nikah öncesi sevgilisiyle birlikte evlerinin önünde yapılan eğlenceye de gitmişti. Mehmeh Dinçerler, annesini de yanından ayırmamıştı. Çiftin keyifli halleri objektiflere böyle yansımıştı.

HADİSE AÇIKGÖZ KİMDİR

Hadise Açıkgöz, 22 Ekim 1985 tarihinde Belçika'nın Mol kentinde doğmuştur. 2003 yılında düzenlenen Idool 2003 yarışmasına katılıp birinci olamasa da albüm teklifi aldı ve bunun üzerine müzik hayatına adım atmış oldu. Hazırlıklar bittikten sonra 2005'te ilk stüdyo albümünü "Stir Me Up" şarkısıyla yayınladı ve böylece doğup büyüdüğü Belçika'da ve Türkiye'de tanınmaya başladı. Türk halkının ve basının kendisiyle ilgilenmesinin ardından kariyerine Türkiye'de devam ettirmeye karar verdi.

Hadise adlı ikinci stüdyo albümünü 2008'de yayınladı ve albümündeki Deli Oğlan şarkısı Türkiye'de oldukça dinlendi ve başarılarına devam etti. 2009'da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" adlı özel parçasıyla Türkiye'yi temsil etti ve yarışmadan dördüncü olarak ayrıldı.



Yarışmadaki dördüncülük başarısı ile oldukça tanınan bir yüz haline gelen Hadise, Kahraman ve Fast Life albümlerini çıkardı. 2011'de Aşk Kaç Beden Giyer ve 2014'te Tavsiye albümlerini satışa sundu. Yaptığı kaliteli parçaların ardından Altın Kelebek Ödülü ve üç TMD ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. Hadise, 2011'den beri bir ses yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır. 

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR

Mehmet Dinçerler, Hadise ile evlilik yoluna girmesi dolayısıyla araştırılan isim olmaya başladı. Bu vesile ile Mehmet Dinçerler kimdir, sorusu magazin takipçilerinin odaklandığı konulardan oldu. Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldı. Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifine “Evet” diyen Hadise, bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü iş insanı 1988 yılında dünyaya geldi.

Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur.  Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti. Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.